Szavazz a Haverockerek versenyen! Bad Trinity

A Haverockerek versenyünk, mint már Facebookon láthattátok, még javában zakatol. Ti döntitek el ki fog végül a dobogón végezni! A most következő zenekar a Bad Trinity!

A zenekart 2015 augusztusában alapították, bár ez nem is volt olyan egyszerű mint gondolnánk. Ugyanis eleinte Szalai Dániel(ének) és Kiss Bertold(gitár) nem találtak dobost maguk mellé, de a hosszas keresgélésnek meg lett az eredménye. Így lett a zenekar dobosa az osztrák Philipp Müller, akivel nagyon hamar összeszoktak a srácok.

Innen már csak egy dolguk volt, nekiálltak gőzerővel a feldolgozások és saját számok készítésének és még ez év decemberében fel tudtak lépni. A sok pozitív visszajelzés hatására következő évben is folytatták a koncertezést és kiadták “Felejts el mindent” c. négy számos Ep-jüket.

A zenekar azóta több saját számot is írt és ezek vették át nagyrészt a feldolgozások helyét a koncerteken. Ezeket a számokat még maguk a tagok sem tudták pontosan behatárolni egy-egy műfajba, az azonban biztos hogy a palettájuk meglehetősen színes, mivel a számaik közt megtalálhatóak egyaránt keményebb metálos, de lágyabb akusztikus dalok is.

A zenekar célja hosszú távon hogy minél több ember megismerje és hallgassa a munkájuk gyümölcsét, rövid távon pedig tervben van egyre több koncert és egy nagylemez kiadása is.

A versenyre a “16:00” c. számukkal jelentkeztek, ha tetszik a Bad Trinity, akkor a videón egy like-kal segítheted őket az előrejutásban.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X