Szavaztatok, itt a TOP10!

Hello Világ!

 

Mint tudjátok, minden héten összegyűjtjük az általatok felállított TOP10-es listát! A héten megint nagyon gyűjtötték a csapatok is a Like-okat, most láthatjátok, hogy végül hogy sikerült!

Ezen a héten 78-an szavaztatok kedvenceitekre! Nagyon köszönjük a csapatok nevében is!

ildare_665787_altpic_1

10. Jinjer

Csapat folyamatos koncertben van, dobálják a videókat a képünkbe. Sajnos nektek ez így kevés volt és a tizedik helyre szavaztátok őket.

9. Andartar

Nem annyira ismert csapat, viszont nagyon igyekeznek hogy azokká váljanak. Májusban kezdik a lemezfelvételeket, így van mit várni a rajongóknak. Sajnos most csak a 9. helyet kapták, de ki tudja? Lehet legközelebb ők lesznek az elsők. 🙂

8. G.Block 23

Csapattal nem olyan rég interjúztunk, és írtunk egy kis lemezkritikát. Igyekeznek minél szerethetőbbé válni a közönségnek. Persze ez sikerül is, nekünk például kedvencünk lett a Vigyen tovább lemez.

7. Lord

Biztosan tudjátok hogy nem olyan rég távozott a Lord egykori énekese, és alapítótagja Sipőcz Ernő. A csapat nagyon sokat köszönhet neki is, hiszen a dalaikkal sikerült felkerülni a hetedik helyig.

6. Zorall

Zorall-ék folyamatos mozgásban vannak, aztán meg jön a nyár, és a Sörolimpia. Csapat sokat tesz a jó bulikért, talán ezért is kapták a hatodik helyet!

5. Motörhead

Drága jó Motörhead, sokak kedvence, a Rock egyik alapító csapata. Sokat köszönhetünk nekik, és Lemmy-nek. Bár az első helyet is megérdemelnék, most csak az ötödik helyig értek el.

4. Sing Sing

A zenekarnak nemrég jelent meg új klipje az Ugyanúgy. Közben folyamatosan koncerteznek a srácok, és azt is elárulhatjuk hogy az új klipjük nézettsége már 5892 ebből 41 kedvelés, és csak 8 a nem kedvelés. Számok aránya egyértelműen mutatják, jó amit csinálnak.

3. Tankcsapda 

A zenekarnak most jelent meg Alföldi gyerek daluk, amihez klipet is forgattak. Ez a dal a hamarosan érkező dokumentum filmjükhöz készült. Nagyon várjuk már a megjelenést. És ti?

2. Blizard

Ahogy láttuk, facebook-on kérték a rajongókat szavazzanak, így a második helyre sikerült magukat feltornászni. Legújabb megjelenésük az Emlékszem Sopronban dal átdolgozása, ami szerintünk nagyon állat lett!

1. End of Paradise

A csapat szintén gyűjtötte a szavazatokat, ennek meg is volt az eredménye. Felkerültek az első helyre, amihez nagyon nagyon nagyon GRATULÁLUNK! Róluk annyi, hogy “nagyon ütős lesz a következő” lemezük.

Gratulálunk a nyertes csapatnak!

Itt pedig már szavazhattok a következő hétre is:

https://www.haverockkozosseg.hu/szavazas/

Untitled-1

 

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

Bulizzatok velünk, köszöntsük együtt a nyarat! Csatlakozzatok:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X