Szavaztatok! Itt a TOP10!

Hello Világ!

Ez az általatok  felállított lista. Köszönjük mindenkinek aki játszott!
Ezen a szavazáson 34-en szavaztatok. Nagyon jó kis 10-es sorrendet hoztatok nekünk:

ildare_665787_altpic_1

10. Rocktenors

A csapatról nem olyan rég írtunk cikket, hogy megjelent egy újabb klipjük 2016. február 26-án. Rocktenors új single kiadványa, az “Érzés” az EDGE Records / Hammer Music gondozásában. Az összes digitális platformon (Deezer, GooglePlay, iTunes, Spotify, stb.) elérhető kislemezdalhoz klip is készült.

9. Velvet Moon

A celldömölki csapat folyamatosan koncertezik, most pedig már készülnek a húsvétra, amit közöltek is velünk facebook oldalukon!

8. Age of Agony

Csapat folyamatosan tör előre, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy közösségi oldalukon egy posztban bemutatták közelgő új lemezük, amely For The Forgotten névre hallgat.

7. Vad Vágány

A szombathelyi csapat folyamatosan koncertezett, próbált feltörni. Kiadtak egy pár dalos lemezt, majd ezt követően később elindult közös turnéjuk a Zorall zenekarral. Nemrég Erdélyben is jártak a Zorall erdélyi kiruccanásán! Erről videót is találhattok a csapat facebook oldalán.

6. Christian Epidemic

Nem olyan rég jelent meg a csapat Sírba szánt teremtés című lemeze, ennek természetesen nem marad el a turnéja se. 🙂

5. Psychogang

Most jelent meg nem olyan rég a csapat új klipje amely a Mélytorok névre hallgat. Jó kis dal lett tényleg! Érdemes meghallgatni, megnézni, értékelni, szeretni.

4. Edda

Az Edda koncertezik, alkot. Épp tegnap, (03.25.) volt egy koncertjük. Biztosan nagyon jól sikerült. Nem véletlen zárnak nálunk a negyedik helyen. 😀

3. Judas Priest

Zenekar, akiket reméljük nem kell bemutatnunk. Harmadik helyre szavaztátok őket, bár az eslő helyet is megérdemelnék. 😀

2. Dorothy

Második a csajokból álló Dorothy zenekar lett. Nem csoda, hiszen legutóbb kiadott Jobb, ha hozzászoksz lemezük nagyot aratott, és nagyon király dalokkal álltak elő! Így tovább lányok. 😀

1. Zord

Első helyen pedig a miskolci Thrash Metal csapat végzett a Zord. Óriási nagy köszönet nekik, hogy versengtek, és felfigyeltek oldalunkra, és persze óriási gratuláció hiszen ők lettek az elsők. 😀

Gratulálunk az első helyezettnek. 

Itt pedig már szavazhattok is a következő hétre: 

https://www.haverockkozosseg.hu/szavazas/

Untitled-11-300x238

 

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X