Szavaztatok! Itt a TOP10!

Hello Világ!

 

Igaz kicsit megcsúsztunk mostanában a sok munka miatt, de most itt az eredmény!

Ez az általatok  felállított lista. Köszönjük mindenkinek aki játszott!
Ezen a szavazáson 65-en szavaztatok. Nagyon jó kis 10-es sorrendet hoztatok nekünk:

ildare_665787_altpic_1

10. Alvin és a Mókusok

Bár híres zenekar, és nagyon jó bulit csinálnak, nálatok most csak a 10. helyet érte el. A csapat egyébként folyamatosan koncertezik szóval mindenki pattanjon fel, és látogasson el Alvin koncertre. Mi is így teszünk, hiszen 12.-én jönnek a Végállomás klubba, ahol velünk is találkozhatsz!

9. Black Sabbath

Bár már nem egy mai zenekar, mégis sokan szeretik őket. Mi sem bizonyítja ezt jobban az, hogy ismét turnéznak, és nagyon sokan ellátogatnak a bulijukra. Legalábbis a számok ezt mutatják! Igen, Budapesten is lesznek, szóval érdemes lesz elmenni!

8. Amigod

A Leander Rising-ből, és már a Leander Kills-ből is ismert, Köteles Leander is szerepel a csapatban. Az énekes szerepét tölti be itt is, ezt nagyon imádja a közönség. Csapat születési helye Budapest. Sajnos felénk nem nagyon tudok róla hogy járnának, de bízunk abban, hogy egyszer ideérnek 😀

7. Hungarica

Mint minden zenekarnál, náluk is elindult a koncertsorozat. Sok helyen lesznek láthatóak, ahova érdemes lesz elmenni!

6. Nightwish

Szintén egy ma már ismert csapat. Nagyon sok rajongót sikerült össze gyűjteniük az évek során. Dalaik nagyon jók, mind a hangzás, mind pedig a szövegvilág is. Magyarország rendszeres látogatói, koncertek keretein belül persze. Reméljük sokszor jönnek még hozzánk, hiszen fergeteges bulit csapnak mindig.

5. Zanzibar

Csapat az ötödik helyet kapta. Nemrég jelent meg az albumuk, és egy friss videójuk, amelyben hallható az összes új dal. Hallgassátok nagy szeretettel ITT, és járjatok a bulikra. Elhihetitek hogy megéri! 🙂

4. Metallica

Bár nagy, és híres zenekarról beszélünk, na meg persze jó zenekarról, mégis nálatok csak a negyedik helyet kapták. A Metalica sem mondható mai gyereknek, hiszen megalakulásuk egészen 198-ig nyúlik vissza. Reméljük még sokáig zúznak köztünk. 🙂

3. Dalriada 

Bár mi a zenekart annyira pontosan nem ismerjük, úgy látjuk ti igen, hiszen megszavaztátok a csapatnak a harmadik helyet! Most jelent meg nem olyan rég az Áldás klipjük, amelyet tudomásunk szerint nagyon sokan kritizáltak jó, illetve rossz értelemben is. Reméljük innentől a zenekar már csak jót hoz, sok sikert kívánunk nekik, és persze minden más csapatnak.

2. Leander Kills 

Egyre csak felfelé ívelő Leander Kills egy csapat kivételével az összes többit maga mögé söpörte. Igen ez egyértelmű, hiszen a Köteles Leander által képviselt zene, és szövegvilág megmaradt ebben a csapatban is amit az emberek nagyon szeretnek. Nem csodálkozunk, hogy sikerült ennyire megnyerni az emberek tetszését! Nagy gratuláció a Kills formációnak is.

1. Zorall

Végül az első helyen kik lennének, ha nem a Zorall? Ugye? Csapat nagyon sokat elért már az évek során folyamatos bulikat tol elénk, amire lelkesen megyünk is. Nagyon király dalokkal, szövegekkel, és színpadi képpel állnak a közönség elé. Igazán megérdemlik az első helyet! Koncertjeiket ITT meg is nézheted.

Gratulálunk az első helyezettnek. 

Itt pedig már szavazhattok is a következő hétre: 

https://www.haverockkozosseg.hu/szavazas/

Untitled-11-300x238

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X