Szavaztatok! Itt a TOP10!

Hello Világ!

 

Nagyon sok minden kavargott most körülöttünk így elmaradt a szavazás! Most végre itt van újra. Ez az általatok  felállított lista. Köszönjük mindenkinek aki játszott!
Ezen a szavazáson 15-en szavaztatok. Nagyon jó kis 10-es sorrendet hoztatok nekünk:

ildare_665787_altpic_1

10. Mobilmánia

magyar rockegyüttes, amely 2008-ban alakult egykori P. Mobil-tagokból. Alapvető koncepciója az volt, hogy a több átalakulást megélt P. Mobil dalai annak az énekesnek az előadásában legyenek hallhatók koncerteken, akihez a közönség nagy része köti őket, illetve bizonyos dalokat a három énekes együtt adjon elő. Azóta az együttes többször átalakult, készített saját albumokat is, de a jelenlegi felállásban is játszanak volt P. Mobil-zenészek.

9. Tűzmadár

A Tűzmadár magyar, modern heavy metál zenét játszó együttes, melyet 1999-ben alapítottak Budapesten. A Tűzmadár a Soul Stealers nevű iskolai zenekarból nőtte ki magát, melyet Schrott Péter alapított két ex-taggal együtt 1999-ben. Nevét az azonos nevű régi számról kapta, mely fel is került a Halottak élén demora még abban az évben, később pedig kissé átdolgozva a 2005-ben megjelent Jégkorszak nagylemezre.

8. Phoenix RT

A csapat egyre elismertebb, egyre többen szeretik őket. Év elején is Turnéra indulnak, amelynek egyik állomása Szombathely lesz. Természetesen mi is ott leszünk, gyertek!

Esemény ITT.

7. Sniffyction

A csaj csapatnak nem olyan régen jelent meg White phone című dalhoz készült videoklipje. Egyre csak törnek előre, lehet ez hozta meg nekik, hogy nálatok a hetedik helyen szerepeltek.

6. Helo Zep!

2010.Június 4-én a zenekar megalakult, akkor még öt taggal, megnyerték a Trafo Club tehetségkutatót Gödöllőn. Azóta haladnak előre, egyre nagyobb bulikkal jönnek, és egyre többen szeretik munkásságukat. Nálatok a hatodik helyet érték el.

5. Aurora

Az Aurora egy 1983-ban alakult győri punkegyüttes. Az első koncertjüket Terrorists néven adták, többet azonban nem játszhattak ezen a néven. Ekkor jött a képbe az Auróra Cirkáló név, amellyel már a hatalomnak sem volt baja, és amely az első demók megjelenésekor rövidült le Aurórára. Alapító tagjai: Víg László (Vigi) – gitár, Pozsgay János (Galacs) – basszus, Polyák Attila –dobok és Demeter János (Dauer) – ének.

4. Led Zeppelin

A Led Zeppelin brit rockegyüttes, amelyet 1968-ban alapított Jimmy Page gitáros, Robert Plant énekes, John Paul Jonesbasszusgitáros és John Bonham dobos. Aktív időszaka hivatalosan 1968. október 4. – 1980. december 4. közé esik, valójában azonban 1968 augusztusa és 1980. szeptember 25. között működtek együtt. A tagok a Led Zeppelin pályafutása alatt nem készítettek szólólemezeket, időnként dzsemmeléseken vettek részt, vagy felvételeken működtek közre barátaikkal. Az együttes a teljes fennállása alatt ugyanazon tagokból állt.

3. Lord

A Lord szombathelyi hard rock-együttes. 1972-ben alapította Vida Ferenc basszusgitáros, első lemezüket (Big City Lights) 1985-ben készítették el Ausztriában. Az 1980-as évek végén már Pohl Mihály énekessel tettek szert nagy népszerűségre a magyar rockrajongók között. Ekkor három stúdióalbumot is kiadtak: Szemedben a csillagok (1988), Ragadozók (1989), Lord 3. (1990).

2. Ossian

Az Ossian zenekar a magyar heavy metal történetének egyik legsikeresebb együttese. A zenekart a Pokolgép zenekarból még basszusgitárosként érkező énekes Paksi Endre és a gitáros Maróthy Zoltán alapította 1986-ban. Első nagylemezüket két évvel később Acélszív címmel jelentette meg a Magyar Hanglemezgyártó Vállalat (MHV). Az1980-as évek végén és az 1990-es évek kezdetén a legnépszerűbb hazai heavy metal együttesek közé tartozott az Ossian. A Paksi/Maróthy szerzőpáros több rocker himnuszt is írt az évek során (például Acélszív, Sörivók, A rock katonái). Nem csak Magyarországon, de a határ menti magyarlakta területeken is nagy sikerrel koncerteztek.

1. Dorothy

Számunkra is meglepő eredmény! Úgy tűnik a csaj csapatnak sikerült sok embert meghódítani, hiszen az első helyre szavaztátok őket. Egyébként kb. 1 hete jelent meg a holnaptól dalukhoz szöveges videójuk, amit a youtube csatornájukon elérhettek, illetve most itt nálunk:

Gratulálunk az első helyezettnek. 

Itt pedig már szavazhattok is a következő hétre: 

https://www.haverockkozosseg.hu/szavazas/

Untitled-1

Támogassátok oldalunkat:

támogatás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X