Szavaztatok! Itt a heti TOP10!!!

Hello Világ!

 

Mint minden héten, most is szavazhattatok kedvenceitekre. Kicsit újítottunk, eddig Facebookon jelentettük meg az eredményt, most egy rövid cikkben jelentetjük meg, hogy döntöttetek!

ildare_665787_altpic_1

TOP10-es listánkon ismét fantasztikus zenekarok vettek részt, és most megszavaztátok számotokra melyik a legjobb csapat!
Szavazást lezárva összesen 50-en szavaztatok!
Íme a ti listátok:

10. Red Rockets
Aki esetleg nem ismerné, a Red Rockets egy Szombathelyi csapat. Egyre több helyen lépnek fel, és fantasztikus bulikat nyomnak. Nemrég jelent meg új klipjük Régi napok címmel, ezt megnézhetitek a csapat Youtube csatornáján.

9. Leander Kills
Nemrég megalakult új csapat, pontosabban a Leander Rising zenekar énekese, Köteles Leander által megalakított új zenekar. Sokkal keményebb dal, és szövegvilággal. Nah meg persze indul idén a turné 😉

8. Magor
Jászberényből származó csapat 2007-ben koncertezett először. Csapat márciusban jelenteti meg első nagylemezét a Hammerworld magazin mellékleteként, de addig is belevetik magukat a hazai és határainkon túli klubéletbe, és a nyári fesztiválokba.

7. Christian Epidemic
Zenekar születése elég régre nyúlik vissza, viszont ennek ellenére is töretlenül haladnak előre. Nem olyan régen készült egy interjúnk velük ITT olvashatjátok!

6. Black Sabbath
Úgy gondoljuk a Black Sabbath zenekart senkinek nem kell bemutatni! Nyáron érkeznek országunkba, Budapestre búcsúturnéjuk keretein belül. Érdemes elmenni, hiszen a színpadon Ozzy Osbourne köszön vissza ránk.

5. P.Mobil
P.mobil zenekart sem gondoljuk, hogy be kellene mutatnunk! Tartalmas múltal rendelkező zenekar, akik most is töretlen hittel tépik a gitárokat, ütik a bőrt, és énekelnek torokból. A P.Mobil nálatok az ötödik helyet kapta.

4. Akela
Akela zenekar szintén már egy ismert csapat. Lehet őket szeretni, illetve gyűlölni, viszont érdemes meghallgatni, és elismerni a munkájukat. Pár hónapja készítettünk velük is egy tartalmas interjút, amit ITT olvashattok.

3. Watch My Dying
Zenekar 99′ óta tépik a húrokat. Esztergom környékének büszkeségei. Stílusuk a  death metal és a thrash metal ötvözésének írják le, technikás elemekkel vegyítve. Szintén töretlenül haladnak előre, és reméljük, még sokáig velünk is lesznek.

2. Leander Rising
Bár a zenekar bejelentette feloszlását, és már túl vannak a búcsú turnén mégis megszavaztátok őket a második helyre. Ez egy elismerés, hiszen bizonyítjátok mennyire bírtátok a csapatot, és kitartatok mellettük a feloszlás ellenére is. 🙂

1. Black Jack
Black Jack zenekar sikeresen összegyűjtötte szavazatait. A csapat egyébként részt vesz a Haverockerek versenyünkben ITT! Szavazhattok rájuk egy Like-al hátha sikerül nekik nyerni egy Végállós bulit! 🙂 Na meg persze GRATULÁLUNK, hogy ennyi lelkes rajongótok van, reméljük így is marad sokáig, és csak bővül a tábor 🙂

Nincs más hátra szavazzatok a következő heti TOP10-re!
Ezt megtehetitek ITT!

Itt pedig a lista, akikre szavazhattok:

Tankcsapda, Rebel, Deadline, Zorall, Alcohol, Rage, Iron Maiden, Motörhead, What On Earth, Ignite

cropped-Untitled-11.png

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X