Szavaztatok! Itt a heti TOP10!!!

Hello Világ!

Mint minden héten, most is szavazhattatok kedvenceitekre. Kicsit újítottunk, eddig Facebookon jelentettük meg az eredményt, most egy rövid cikkben jelentetjük meg, hogy döntöttetek!

ildare_665787_altpic_1

TOP10-es listánkon ismét fantasztikus zenekarok vettek részt, és most megszavaztátok számotokra melyik a legjobb csapat!
Szavazást lezárva összesen 24-en szavaztatok!
Íme a ti listátok:

10. Ignite
Az Ignite egy kaliforniai melodic hardcore/punk rock együttes. 1993-ban alakult, igazi áttörést a 2000-ben megjelent A Place Called Home című albumuk hozott számukra. Frontemberük, a magyar származású Téglás Zoltán révén magyar népzenei motívumok is megjelennek zenéjükben.

9. Deadline

Jött a hír, hogy megszűnik a Decaying Incest. Miért jutottatok erre a döntésre?
Tamás (Pekka):

Nagyon sok olyan hatás érte a zenekart az elmúlt években, ami miatt komolyan elgondolkoztunk azon, hogyan legyen tovább. Az elmúlt évek kényszerű tétlensége, amiről sokat beszéltünk nagyon visszafogott és hátráltatott minket a haladásban. Sok időt elvesztegettünk amiatt, hogy voltak olyan problémák, ami miatt valaki nem tudott a zenekarra koncentrálni, még úgy sem, hogy ez csak hobby elfoglaltság számunkra. Elhagyott minket egy alapító tagunk, akinek nagyon nagy szerepe volt az egész zenekar felépítésében!

Cikkünk ITT!

8. Rebel
A Rebel zenekar január 31.-én mutatja be új új klipjét. Rajongók biztosan tudják, többieknek pedig elmondjuk, hogy a Rebel zenekar újra alakult a tagokat illetően! Erről, és az új klipről készítettünk egy rövid interjút amit olvashattok ITT.

7. Alcohol
Alcohol zenekar nem rég jelentette meg a Káosz birodalma című dalt. Nálatok a hetedik helyet kapta.

6. Rage

5. What On Earth

Csapatnak nem olyan rég jött ki első klipje, Not Perennial címmel. Nézzétek, hallgassátok, szeressétek.

4. Iron Maiden

Iron Maiden zenekart nem kell bemutatnunk, viszont annyit mindenképp elmondunk, hogy idén a fesztiválozók találkozhatnak velük. 🙂

3. Motörhead

A zenekar nem olyan rég oszlott fel miután a frontember Lemmy meghalt! Szerettük volna hogy a csapat részt vegyen a szavazáson, hogy tudjuk mennyire szerettétek őket!

2. Zorall 

Zorallok kapták a második helyet! Ez nem véletlen, hiszen évről évre jönnek fantasztikus programjaikkal. Idén például nem csak a Sörolimpiát indítják el hanem egy Erdélyi utat is. Kíváncsian várjuk a végét!

1. Tankcsapda

Nyertes zenekarunk a Tankcsapda. Sokak kedvence kis országunkban, de persze határainkon túl is. Örülünk, hogy vannak ilyen Magyar zenekarok, akikre ennyire felfigyelnek az emberek.
Gratulálunk az első helyhez!

Már szavazhattok kedvenceitekre ITT!

Leander Kills, Prosectura, Road, Kárpátia, Ismerős Arcok, Pokolgép, Karthago, Piramis, Dinamit, End of Paradise

Untitled-1

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X