Szavaztatok, hát itt a heti TOP10!

Hello Világ!

Itt az általatok  felállított lista. Köszönjük mindenkinek aki játszott!
Ezen a szavazáson 17-en szavaztatok. Nagyon jó kis 10-es sorrendet hoztatok nekünk:

ildare_665787_altpic_1

10. Black Jack

A csapat egyre jobban tör előre, hozza ki magából a legjobbat, de úgy tűnik nálatok most nem ők voltak a nyerők! Zenekarról tudni kell, hogy nagyon jó dalokat játszanak, és most is a lemezbemutató turnéjukat csinálják. Sokan szeretik őket, mi pedig sok sikert kívánunk nekik!

9. Useme

Bár mi bevalljuk a csapatot nagyon nem ismerjük még, de nálatok sokan kedvelik őket. Most töltötték fel youtube csatornára dalaikat. Érdemes meghallgatni, talán legközelebb sikerül előbbre jutniuk a listánkon!

8. Piramis

Sokak által ismert Piramis zenekart nem kell bemutatnunk! Nagyon sokan kedvelik őket és dalaikat. Most is koncerteznek, szórakoztatnak, és ugyanúgy szeretik is őket mint régen.

7. Hungarica

Hungarica-t már csak kíváncsiságból is bele tettük listánkba. Hetedik helyet érték el, így okkal gondoljuk hogy azért sokan szeretik, és tisztelik őket. Csapat is folyamatos koncertezésben van. Legközelebb 04.08.-án lépnek fel. Katowice – Old Timers Garage.

6. Alcohol

Alcohol a hatodik helyen. Nagyon király lett az új klipes daluk a Káosz birodalma. Ezt a címet követve indul turnéjuk is a Káosz turné néven. 04. 01. a turné kezdete, helyszín pedig : Tatabánya.

5. Lovecrose

A zalaegerszegi csapat egyre több ember kedvence. Ezért is sikerült ennyi zenekart megelőzve az ötödik helyet megkapni. Gratulálunk nekik a kitartó munkájukhoz, és ahhoz amit csinálnak, hiszen fantasztikus zenét nyomnak, sokszor erejükön felül dolgozva a zenekar tökéletességén.

4. Road

Road csapat bármennyire híres nálatok, most csak negyedik helyet érte el. Hogy miért? Nem tudni. Egy biztos fantasztikus albumot hoztak össze a M.A.T.T. név alatt. Most jelent meg nemrég Lyrics klipjük a Túlzó kámfor illat dalhoz! Youtube-on megtalálható!

3. Phoenix RT

Múltkor nálunk koncertező Phoenix RT úgy tűnik a közönség kedvence lesz. Bár ez nem csoda hiszen a Szombathelyi koncerten is olyan formát hozott, amit sokan irigyelhetnek tőlük. Fantasztikus hangulatot tudnak összehozni pillanatok alatt.
További sok sikert kívánunk nekik!

2. Iron Maiden

Második helyen végzett a most is turnézó Iron Maiden. Viszont meglepő az, hogy óriási zenekar, régóta a zenei pályán vannak, mégsem ők kapták az első helyet. Az Iron Maiden hozzánk is ellátogat majd, szóval mindenki irány a bulira. 😀

1. Tankcsapda

kik lennének az első helyen, ha nem a Tankcsapda? Ugye? Most kapták meg az év koncertzenekara kitüntetést, és sok más elismeréssel jeleskednek. Egyre jobbak és jobbak, attól függetlenül hogy nem most kezdték a pályafutásuk! Csak így tovább Csapda!

Gratulálunk az első helyezettnek. 

Itt pedig már szavazhattok is a következő hétre: 

https://www.haverockkozosseg.hu/szavazas/

Untitled-11-300x238

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X