Stardust – az igazi dallamos rockzene

Hello Világ!

 

Dallamos rockzene –  ahogy még nem hallottad!

június 18. Hajdúszoboszló Rock Cafe

Vendég: Smith Rock Family 

Aki szereti a dallamos rockzenét, és kíváncsi ebben a stílusban egy új, de annál profibb csapatra, az feltétlenül látogasson el június 18-án Hajdúszoboszlóra a Rock Cafe-ba, ahol a fiúk fergeteges bulira készülnek.

A Stardust Shine című dalával robbant be a zenei életbe, majd februárban megjelent első EP-jük két másik saját dalukkal. A Live Fast Go High és a Blue Jeans Eyes is  jól tükrözi azt a dallamos rock stílust, amely a nyolcvanas években hódított világszerte, de most, mai hangzással fűszerezve ismét reneszánszát éli nemcsak hazánkban, de külföldön is. A zenekart az énekes, Horváth Ákos alapította,  és büszke arra, hogy olyan profi zenészekkel léphet színpadra, mint a gitáros Gellér Tamás, a basszusgitáros Zo Rock, a dobos Kiss Tibor és a billentyűs Nagy György. 

12374959_445211452336692_5083537963567190964_o

A Stardust koncertjein egyre több saját dalt hallhat majd az egyre nagyobb számú rajongótábor, de sok más jól ismert rocksláger is elhangzik. A csapat több más ismert zenész társaságában alapzenekara volt a nagysikerű Tribute to the 80’s Hard Rock & Metal Festivalnak, ahogy az idén megrendezésre kerülő Tribute to the 80’s Hard Rock & Hair Metal Festivalnak is.

Ugyancsak óriási sikert arattak a Backstage Pubban az amerikai House of Lords vendégzenekaraként, valamint a Piramis és a B52 vendégeként is.  A jövőben több önálló koncertjük is lesz itthon és a határon túl, európai klubokban is.
A Stardust igényes hangzása és maximalizmusa  az élő koncerteken ugyanúgy hallható, mint a stúdiófelvételeken: a dalok keverését  Nóniusz Gábor mellett egyébként az a Michael Wagener vállalta, aki olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint
Ozzy Osbourne, a Metallica, a Mötley Crüe, Skid Row vagy Alice Cooper.

További információ:

http://stardustaor.com/

https://www.facebook.com/stardustaor

Untitled-11-300x238

Támogassátok oldalunk! Részletek itt: info@haverockkozosseg.hu

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X