Soha ne legyen vége!!! Végállomás 07.31.

Sziasztok! Végre össze szedtük magunk egy koncert beszámolóra a péntekről. 🙂 Bevalljuk egy ilyen jó bulit nehéz kiheverni, és visszatérni a hétköznapokba.
(sajnos nem minden zenekarról van fotónk, technikai okok miatt. Igyekeztünk megoldani a problémát, és sikerült is) 🙂
Beszámoló:
Koncert, hát igen, minden koncert ugyanolyan jó tud lenni egy jó társasággal, és jó zenekarokkal. Ez történt most is. Ismételten kis kihagyásunk után visszatértünk kedvelt Végállomás klubunkba, hiszen ez az a hely Szombathelyen, ami legjobban a Rock n Roll-t és a hasonló stílusokat nyomja ránk. Ezért köszi amúgy a Végállós csapatnak.
A bulik megint nagyon jók voltak.  A koncert sorozat Budapestről érkezett el hozzánk, és az Almost Free Core Night  nevet kapta. Persze Budapestről nem csak a koncertsorozat jött hanem a WHAT ON EARTH zenekart is.
A zenekar összeszedett játékkal lépett elénk, amit persze értékeltünk is mi a közönség. Buli bemelegítőnek a legmegfelelőbb előadást kaptuk, hiszen a sok sör, bor, meg még a többi egyéb folyadék ami nem hagy minket kiszáradni, és persze a zene nagyon jó hangulatot hozott össze az emberekben. Nagyon jól nyomták a srácok, és úgy gondoljuk, mint az összes az napi fellépőre, rájuk is nagy jövő várhat ha elég kitartással, és tisztelettel csinálják a műsort.
Köszi srácok!
Szintén egy nagyon jó bemelegítő bulit adtak amivel felsöpörték a színpadot. Vagy inkább össze koszolták amennyi sört kihoztak az emberből. 😀 Nagyon jó bulit kaptunk, nagyon jó gitár, és dob játékokkal. Hangulat adott, ezt elrontani már nem is lehet nagyon. Reméljük még jöttök erre ti is 🙂
A Budapesti csapat a kis városba érve sem gondolta hogy nem érdemeljük meg a nagyvárosi nótákat, és igyekeztek nekünk megmutatni a pesti hangzást. Persze ez sikerült is nekik, hiszen sikert arattak, nálunk biztosan. Látszott, hogy egy összeszedett csapatról van szó, és nem egy összevisszaság van a színpadon amit majd bárki is próbáljon meg kibogozni. Szintén egy nagyon király buli amit soha nem felejtünk el. Nagy köszi nektek is. 🙂
Igazából ezek a zenék nem stílusunk, mégis nagyon jól éreztük magunk hiszen a zenekarok odatettek mindent, hogy ez ne legyen másképp. Itt van például a Self Desolation, akik már kinézetre se egy rossz csapat, és még ha elkezdenek játszani. Nah meg persze az “ének” sem volt rossz. Láthatóan a közönség is élvezte a bulit, és páran várták már hogy esetleg a tagokkal is leállhassanak dumálni, inni, fotózkodni, ott aludni, vagy bármi mást. Ez már nem tartozik ránk 😛 :D. Miénk a buli része, amit mégegyszer elmondunk, nagyon állat volt, és sok ilyet még a Végállomásban.
És most jön az utolsó zenekar akikkel szervezkedtünk, számoltunk, gondolkodtunk, beszéltünk, és kitaláltuk hogy hozzunk össze egy interjút. Persze ez sikerült is. Nagyon köszi a srácoknak az interjút, és a barátságot egyaránt.
Jah és igen a Silent Murder zenekarról beszélünk. 😀
Ők voltak az utolsók, de nem gondoljuk hogy azért, mert olyan rossz zenét nyomnának. Nagyon atom buli volt, igyekeztek mindent megtenni a közönség jó kedvéért, és ez sikerült is. Srácok amúgy nagyon készültek buli előtt. Tudjuk hiszen ott voltunk. Voltak ott mindenféle gitározások, “Homér Szimszonok” meg minden más is. 😀 Köszi a bulit nektek is! Jah és igen a Reklámot is 😀
Interjú:
Még egyszer Minden zenekarnak köszönjük a fellépést, a jó bulit. Köszi a Végállomás klubnak, hogy teret adott ennek a rendezvénynek. Zenekarokat pedig vissza várjuk. 🙂

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X