Skillet – Surviving the Game

2022. január 14-én jelenik meg a Skillet legújabb albuma a ‘Dominion’. A zenekartól ízelítőt is kaphatunk belőle. Szeptember 15-én közzétettek egy új klipet, mely a lemez első dalához a ‘Surviving the Game’-hez készült.

Ez egy daccal teli szám arról, hogy ne engedjünk a félelemnek, amit a világ átél és átélt. A túlélés érzését hozza el: meg kell tenned, amit szükséges megtenned ahhoz, hogy visszakaphasd az életedet… Szükséges szembeszállni a félelemmel és mindazon dolgokkal, amelyek le akarnak nyomni, legyen az a depresszió, az elszigeteltség, a magány, vagy akár az öngyilkos gondolatok…

SKILLET – Dominion
(2022/01/14 – Atlantic)

01. Surviving The Game
02. Standing In The Storm
03. Dominion
04. Valley Of Death
05. Beyond Incredible
06. Destiny
07. Refuge
08. Shout Your Freedom
09. Destroyer
10. Forever Or The End
11. Ignite
12. White Horse

A Dominion lemez producere nem más, mint Kevin Churko. A dalokat a zenekar frontembere John Cooper, illetve testvére, Korey Cooper írta Kevin és Kane Churko-val.

John Cooper így mesél az albumról:

 “A Dominion a szabadság ünnepléséről szól, a félelemtől való megszabadulásról, valamint arról is, hogy azok legyünk, akik lenni akarunk, hogy azt mondjuk, amit mondani akarunk, hogy azt higgyük, amit hinni akarunk. Bizonyos szempontból ez egy emlékeztető az Isten adta jogokra, amelyekkel születésünkkor rendelkezünk. Itt az ideje, hogy visszanyerjünk valamiféle kontrollt az életünk felett, és ne legyünk a félelem rabszolgái. Remélem, hogy ez a lemez erőt ad majd az embereknek, inspirálja és felemeli őket!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X