Silent Murder interjú

Silent Murder Wiki röviden:

Silent Murder egy Szombathelyi feltörekvő zenekar, melynek műfaja: metal/screamo/punk
2014.Február 22-én alapították a zenekart, több koncertjük is volt már a Végállomás klubban.

Interjú:

Milyenek a Végállós bulik?

Már többször is játszottunk a Végállomás klubban. A hely és a hangulata is nagyszerű. A bulik jól zajlottak,nagyon jó volt a hangulat és azért voltak is :). Na, azért nem egy Woodstock-nyi ember :D. De mit is várhatnánk többet, hiszen nem régóta létezik a SILENT MURDER. Úgy gondolom, hogy a zenélés,mindegy hogy egy hatalmas tömeg előtt csinálod,vagy éppen arra tévedt pár kóborló embernek,önmagában is hatalmas élményt nyújt. Ha ebből a közönségnek,hallgatóságnak is sikerül átadni valamit,ami miatt érdekessé válunk számunkra,azt hiszem a legnagyobb elismerés 🙂 .

Hol láthatunk titeket mostanában?

Az elkövetkező koncertek még szervezés alatt állnak, de bízom benne,hogy folyamatosan gyarapodik a fellépési lehetőségeink száma. Ami Biztos,hogy Március21.- én játszunk Balatonbogláron, májusban a Végállomásban,majd ugyanebben a hónapban a CELL-ROCK Feszten és augusztusban Zorall Sörolimpián.

Láttam stúdióztatok! Erről mit szabad tudni? Zene lesz? vagy egy album?

Egyenlőre csak egy bemutató anyagot szeretnénk elkészíteni. A teljes album dalai még készülőben vannak, úgyhogy sajnos az még várat magára 🙂

Régebben a zenekarok könnyebben feltörtek nagyobb lehetőségeik voltak, igaz sokat is tettek érte! Mit gondoltok a mai világban     egy zenekar mint ti is meddig tud eljutni ezen a pályán?

Az igazat megvallva nem egyszerű feladat. Kapcsolatokat építeni,hogy meghívjanak minket,amihez persze szükséges promóciós anyagot is készíteni,reklámozni különböző fórumokon és sokat utazni minden fellépésért. Rengeteg szabadidőt,pénzt őröl fel,hogy egyáltalán megismertethesd a zenekarod. Vagy a másik lehetőség, hogy bekerülsz a Való Világba és mikor kijössz, pop sztár leszel 😀 😀 .Azt hogy ma egy banda meddig tud eljutni??!Nehéz kérdés.

Úgy gondolom,amíg az egész csapat szeret zenélni( és nem kötelező dolognak érzi), alkotni, mint barátok együtt dolgozni a dalokon (ezt szerintem nagyon fontos,mert ha valakik együtt zenélnek és nem ismerik meg egymást,az soha nem lesz olyan,vagy olyan hosszú életű,mint mikor egyfajta “családot” alkotnak ),egészen addig megvan a lehetőség arra,hogy valaki, ezen a rohadt nagy és telített zenei piacon fantáziát lásson benne. Persze szerencse is kell hozzá.

Mi a célotok a zenekarral? Csak hobbi vagy komolyabban is szeretnétek csinálni?

Az elsődleges és legfontosabb célunk,minél szélesebb körben megismertetni a zenénket.

Hát egyenlőre mindenképpen a hobbi kategóriába tudom besorolni magunkat,ugyanis mindenki dolgozik a zenekarban.

Monoton hétköznapok után viszont végre a zenének és a zenélésnek hódolhatunk :).

És hogy ebből mi lesz?!még később kiderül 🙂 .Mindenesetre mi minden tőlünk telhetőt megteszünk.

 

Ha lesz album vagy zene mikorra várható? milyen lesz?

Hát rövidesen a facebook oldalunkra felkerül egy dal. Album viszont csak a téli hónapokban lesz esedékes először magyar,majd később angol nyelven .Hogy milyen lesz, az maradjon meglepetés 🙂

Viszont lehet,hogy ősszel ezt meg fogja előzni egy videoklip 🙂 !!

Köszönjük a válaszokat!

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X