Silent Murder interjú

Kedves Haverock!
Megkerestük a Silent Murder zenekart, hiszen már rég nem hallottunk róluk. Régebben írtunk már róluk, ez az írás ITT megtekinthető. Most újra megkerestük őket a friss infókról, a zenekarról, és minden más érdekes sztoriról kérdezgettünk. Reméljük tetszik nektek ez a pár kérdezz felelek, és jobban megkedvelitek még ennél is a zenekart.
Interjú itt:

Silent Murder

Mi újság a zenekarral mostanában?
Igyekszünk nevet szerezni a rock zenei iparban, ezért próbálunk minél több koncertet leszervezni, minél szélesebb körben az országban, és akár a határon túl is.
Mik történtek veletek eddig az évben?
Az eddigi évet leginkább próbateremben töltöttük, sikerült összehozni egykét igen jó pörgős számot, és most indulunk neki a koncerteknek.
 Tartogattok még meglepetést vagy bulikat a nyárra?
Hát a nyár az szerencsére mozgalmas lesz hétvégén Szlovákiába indítunk a rock klub 25-be, onnét Pápára indulunk a Klastromba, majd egy kis Végállós buli itt Szombathelyen augusztus eleje, még kérdéses van szervezés alatt buli, de még nem fix a hónap  közepén mi is megpróbálkozunk a Pulzus tehetségkutatóval a Zorall sörolimpián.
 Saját értékelésetek szerint hol tart most a zenekar a pályán?
Hát hála istennek most a zenekarunk nagyon összekapta magát , az a kicsi plusz, ami hiányzott az most talán megvan úgyhogy jó úton haladunk afelé, hogy jó zenékkel ismertessük meg magunkat a nagyvilággal.
 Milyen zenekarokkal sikerült eddig találkoznotok a bulik során?
Rengeteg jobbnál jobb zenekarral játszottunk a nyugati régió nagyvárosaiból szinte minden honnét. Ezek a zenekarok mind nagyon pozitív élményt tudtak nyújtani, szóval nem kell félni hogy jó zene nélkül maradnánk ha a nagyok kiöregszenek!!
 Mi a zenekar mostani kitűzött célja?
A zenekar céljai között szerepel a stúdió befejezése + egy klip rengeteg koncert van szervezés alatt Bécsbe, Horvátországba, szinte az össze vasi kisvárosba, valamint itt a nyugati régió nagyvárosaiba megyeszékhelyeire
 Mit akartok még ebben az évben mindenképp elérni?
Mindent amit csak lehet 😀

Köszi az interjút! Sok sikert kívánunk a céljaitok eléréséhez!
Haverock közösség

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X