Sexnuggets lemezbemutató a Dürerben

Sexnuggets lemezbemutató a Dürerben – Vendégek: Amberjack, Gamma Baby, Takács Vilkó, Pulius Tibor

november_4

November 3-án, a GrundRecords gondozásában jelenik meg a Sexnuggets első lemeze, az I’m Sexnugget. A budapesti zenekar alapvetően rockzenét játszik, a dalaikat itt-ott megfűszerezik némi funk és hip-hop elemekkel. A debütáló korongra 10+1 angol és magyar nyelvű dal kerül majd fel. A zenekar lemezbemutatójára november 4-én, a Dürer Kert kistermében kerül sor, ahol is két meghívott vendégzenekar is színpadra áll.

A Gamma Baby egy viszonylag friss formáció, májusban jelent meg bemutatkozó EP-jük. Stílusukat tekintve funkys, rockos, alteros, bluesos vonalon mozognak. A kislemez a banda Facebook oldaláról ingyen letölthető.

A szintén budapesti Amberjack zenekar blues alapú dallamos rockzenét játszik.  A modern riffeket és szólókat a 70-es évek Amerikájának letisztult rock hangzásával ötvözik, így könnyen befogadható dalok jellemzik az Amberjack hangzást.  Hookup névre hallgató kislemezük tavasszal látott napvilágot.

Az este két sztárvendége Takács Vilkó (Ganxsta Zolee és a Kartel) és Pulius Tibor (Supernem) lesz.

A lemezbemutató koncertre 800 forint lesz a belépő, de ha az új Sexnuggets lemezt is szeretnétek rögtön megszerezni, a belépőért és a lemezért 2000 forintot kell majd fizetnetek.

A Facebook esemény itt:

https://www.facebook.com/events/1073781142658292/

A zenekarokról bővebben:

https://www.facebook.com/sexnuggetsmusic/

https://www.facebook.com/amberjackrockband/

https://www.facebook.com/gammababy/

Untitled-11-300x238

Elindult a ll. Haverockerek verseny!
Amatőr zenekarok jelentkezését várjuk az info@haverockkozosseg.hu
e-mailre. További infók ugyanezen az e-mailen, vagy a itt:

www.haverockkozosseg.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X