SCHC a Végállóban!

Szombaton kerül megrendezésre a Végállomás klubban az SCHC fesztivál!

Ezzel kapcsolatban sikerült elérnünk két zenekart akik fellépnek! Első sorban a Social Free Face zenekar akik egyben a szervezői is a bulinak. Másik pedig a Zsibbadás zenekar a fellépők egyike.

Egyébként a bulin négy fellépő lesz:
Wrongg
Social Free Face
Bandanas
Zsibbadás

A buli 21:00 kor kerül megrendezésre, a belépő 1000 Ft.
Itt egy kis infó a koncertről, hogy eldönthessétek érdemes-e ellátogatni a bulira!
Social Free Face

Miről szól a rendezvény?

csak egy koncert. semmi forradalom, semmi lázadás stb….. minden évben kétszer játszunk Szombathelyen, egyszer decemberbe, egyszer meg április elején. Tehát nem szól másról, csak hogy jól érezzük magunk, és dumálgatni se rossz a haverokkal, akiket sajnos egyre ritkábban látunk. ( család, gyerekek, meló, stb….)

Miért ezek a zenekarok kerültek fel a menübe?

Az SCHC koncertek mindig arról szólnak, hogy a helyi zenekarok mellé jön valaki, vagy valakik. 97-ben volt az első, azóta egymillió banda játszott már ezeken a bulikon (lehetetlen felsorolni ). Most a Bandanas jön! róluk azt érdemes tudni, hogy a zenekar tagjai ie.200 körül kezdték játszani ezt a stílust, olyan zenekarokban, mint a tizedes meg a többiek. Jelenleg egy nem kicsit arcba mászó crossovert csinálnak.

Sok emberre számítotok?

Őszintén? nem. A decemberin mindig sokan vannak, az áprilisi gyengébb. Miért? Nem tudom. 🙂 Szerintem úgy 100-120 ember lesz, de nem ez a fontos, hanem az, hogy ők, meg mi jól érezzük magunkat.

Fellépők:

Zsibbadás: Csaj ének, dekovbois, meg liberal youth giárosok. Jó gyors makacs punk

Bandanast, már írtam

Social free face: Na itt bajba vagyok 28-éve csináljuk, és én ezt nem tudom tömören elmondani. személyesen, egy sör mellett storyzgatva, úgy megy.

Wroongg: a liberal youth-ból, a sff-ből, meg a börzsiből (akinek annyi zenekara van, hogy nem lehet felsorolni) van összepakolva. régi sulis hc egy őrült énekessel.

Milyen produkcióra számítsunk?

A harmadik kérdésnél leírtak miatt, megpróbáljuk egy picit érdekessé tenni a mókát. A tervek szerint nem használjuk a Végállomás koncert termét, hanem építünk egy rendes színpadot a külső részbe. Ha minden igaz, ott fog játszani minden banda. Így legalább mi is érezzük a srácok izzadtságát, meg ők is a miénket. Jó lesz az, mert nem lesz rossz. amit ígérhetünk, az a zenekaroktól a 110%.

Üzenet a közönségnek?

Azt is inkább személyesen. 🙂
Köszönöm az interjút a zenekarnak! Viszont itt van még egy válaszolgatás a Zsibbadás zenekartól:

2011-ben alakultunk, a felállásunk annyiban változott az alapításhoz képest, hogy Isa beszállt, hogy Hunor a régi gitárosunk külföldön lógatja a fitymáját tovább. Felállásunk két gittyó, egy basszusgitár, dob, és női énekes.

Zenénkről: Kiabálós nem dalolászós. Furán váltakozó riffek. A szövegtémát nem tudom bekategorizálni, arról írtunk mindig, ami épp izgatott minket.

A rajongóknak akikről igazából nem tudunk azt üzenjük, hogy ne legyenek szoba punkok.

Érdemes lesz eljönni szombaton, nem lesz semmi jó a TV-ben a fészbuk is le lesz tiltva arra az időre.

Aki nem jön el az rohadjon meg. 🙂

Köszönjük a kedves szavakat a Zsibbadás zenekarnak! 😀
Nagyon jó bulit kívánunk mindenkinek, sok pogot, a fiúknak nőket, a nőknek fiúkat És egyéb neműeknek is mindenfélét egyaránt 🙂
Látogassatok el sokan a koncertre!
Haverock közösség

Olvass tovább: http://haverock-kozosseg.webnode.hu/news/schc-a-vegalloban/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X