Sasoljatok! Hamarosan jön az AWS Road Movie Guide!

Akik követik a zenekar oldalát már láthatták hogy az AWS zenekar készül valamire. Persze több dolog is lehet de egy ami biztos, hogy hamarosan érkezik az a kisfilm, ami a Road Movie keretein belül készült róluk. A Road Movie sorozat alatt zenekarok csináltak saját otthonukról, környezetükről egy klipet amivel bemutathatják ők hol élnek. Ebben a Road Movie -ban részt vett például a Tankcsapda, Road, Bagossy Brothers, Wellhello, Kelemen Kabátban, és még sokan mások is. Ha érdekel a további szereplő zenekar ide kattintva elérheted. Az AWS persze kicsit más témával lépett a Road Movie forgatásába, hiszen tudjuk hogy Énekesük, Frontemberük, Barátjuk Örs már nem lehet köztünk. A zenekar neki állított méltó emléket. Sajnos Örs nincs velünk a földön, de bízzunk abban hogy nem hagyott teljesen itt minket, és amíg a dalait hallgatjuk, és érezzük az erőt amit adott, addig velünk is marad!

Tankcsapdának is volt egy beszélgetős kiadása Till Attilával, amiben jobban bemutatták Debrecent, és beszélgettek fontos helyszínekről is amit érdemes megnézni az ide látogatóknak.

Az AWS nemrég töltött fel egy kis részletet Facebook, és Instagram oldalukra ahol szintén Tillával egy elég komoly, és mély beszélgetést folytatnak. Ehhez egy Linket is mellékeltek, amit a cikkünk alatt is elérhettek. Ez a Link irányít a Youtube felületére, azon belül is az AWS csatornájára ahol a jelenlegi infó szerint (ami nyilván változik ahogy megy az idő) 47 óra múlva megtekinthető. Tisztázás kedvéért: Február 5. 10:00 -kor lesz a premier, onnantól nézhetitek meg a videót.

Itt láthatjátok az előzetest:

Bennünk is sok kérdés merül fel az AWS kapcsán, amit szeretnénk is a zenekarral esetleg egy interjúban is egyeztetni. Persze nem ígérünk semmit, és lehet a kis videóban választ is kapunk a kérdésekre. Egy dolog sajnos biztos! Örs már nem jön vissza, és nélküle kell tovább léteznünk. Hatalmas veszteség, még ennyi idő elteltével is egy tátongó űr a zenei életben, és a mi életünkben is. Kitartást kívánunk a zenekarnak, a rajongóknak, és bízzunk egy szebb holnapban!

A videó elérhető: Február 5. 10:00 

?Siklósi Örs ?
?(1991 – 2021)?

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X