Sárvári AZK ajánlásával!!!

Hello Világ!

Május 6.-án rendezik meg Sárváron AZK – Cumin (A), Ortiz (A), B.A.D. rendezvényt.
Helyszín: Sárvár, Nádasdy-vár Pinceklub

majus6_AZK_FB

Fellép: AZK – Cumin (A), Ortiz (A), B.A.D.

Belépődíj: 1000,- Ft

Kapunyitás: 20:30, (pontos) kezdés: 21:00

“Májusban vissza a harapós gitárzenékhez. Két osztrák zenekar érkezik hozzánk, és hosszú hallgatás után újra fellép a B.A.D. is:”

CUMIN

A fiatal srácok alkotta Cumin (római kömény) Nyugat-Ausztriából érkezik hozzánk, trióban nyomják, és nemrég jött ki új lemezük (bakeliten is) “Naivität” címmel, rajta változatos és energikus tételekkel..

ORTIZ

Az Ortiz az osztrák Vorarlbergből érkezik, ez a város a Boden-tó és az Alpok között fekszik, így nem csoda, ha az Ortiz is úgy dörren meg, mint egy hegyvonulat. A három srác zenéje zuhatagként löki be a hallgatót a szakadékba, vagy sodorja magával az ormok közé. A műfajokkal is így bánnak: fogják a punkot és a hardcore-t, hozzátaszajtják a kemény szikláikhoz, a törmelékből pedig, ami megmarad belőlük, felépítenek valami sajátosan monumentálisat. Teszik mindezt dübörgő riffekkel, örvénylő dobgroove-okkal, sötét basszussal, tompa sikolyokkal, de nem idegenek tőlük a félakusztikus lecsendesedések sem, hogy aztán újra kitörjenek.

B.A.D.

Hosszabb pihenő után újult erővel tér vissza a B.A.D. A zenekar nemcsakhogy újra aktív, de épp egy vadiúj EP-n is dolgoznak.

bad

Bővebb infó ITT!

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X