Sabaton: nyári, szabadtéri koncerttel pótolnak Budapesten!

Mint sokan tudjátok, idén márciusban lett volna egy Sabaton koncert, amely sajnos elmaradt – viszont nem kell aggódni, ezt már augusztusban pótolni fogják! Augusztus 20.-án a Barba Negra szabadtéri színpadán fogjátok őket látni – erre a koncertre természetesen érvényesek lesznek a már korábban megváltott jegyek.

Ha esetleg nincs még jegyed, itt tudsz venni:
https://jegy.rock1.hu/sabaton_20220820

Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/804041563630739

Minden fontos információt el tudtok itt olvasni:
“Örömmel értesítjük a rajongókat, hogy a SABATONThe Tour To End All elnevezésű turnéjának átütemezett időpontjai bejelentésre kerültek, a budapesti fellépés 2022. augusztus 20-án, új helyszínen, a Barba Negrában kerül megrendezésre.

Sajnos a The Hu, valamint a Lordi zenekarok az új időpontban nem turnéznak a SABATONNAL, további előzenekarok bejelentésére a későbbiekben kerül sor. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, Önnek további teendője nincs. Mivel a Barba Negrában ülőhely nem áll rendelkezésre ezért a már megvásárolt I.-es kategóriájú ülőhelyek a kiemelt állóhelyekre, a II.-es kategóriájú ülőhelyek pedig a normál állóhelyekre érvényesek.

Abban az esetben, ha az új időpont vagy a helyszín nem felel meg Önnek, kérjük jelezze jegyvisszaváltási szándékát 2022. április 15-én éjfélig a refund@funcode.hu email címen, ahol igénye beérkezte után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

A ROCK1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva jelezzék felénk.”

De nem ez az egyetlen jó hír: ma megérkezett a zenekar új albuma, amely a The War To End All Wars címet viseli. A magyar rajongóknak kedveskedett kicsit a H-music, hiszen az ő kiadványukként is megjelent az album. Aki megrendeli közvetlenül a kiadótól, vagy esetleg már ezt megtette, annak ajándékba jár egy máshol nem elérhető, magyar zászlós Sabaton kitűző, hogy a kiadó így köszönje  meg a leghűségesebb rajongók támogatását!

Ha esetleg több mindent szeretnétek, akkor van egy exkluzív csomag is, ami az album teljes értékű CD verziója mellett még sok mást is tartalmaz, például a H-Music magazin 2022-es első lapszáma, Sabaton címlappal és dupla Sabaton poszterrel, alapos Sabaton interjúkkal, a lemezzel kapcsolatos minden tudnivalóval, tüzetes magyarországi Sabaton koncert történettel és más különleges információval. Mivel az album március 4.-én jelent meg az egész világon, így Magyarországon is. A H-Music csapata összefogott a zenekarral és a Nuclear Blast kiadóval, hogy a magyar rajongók fantasztikusan rajongóbarát áron és széles körben terjesztve jussanak hozzá az új albumhoz és senkinek ne okozzon gondot a borsos import CD árak kifizetése – teljes, 20 oldalas booklettel jön a CD. Bónusz pedig ugye a poszter és a magazin, telis-tele információkkal és interjúkkal.

A H-music már korábban is dolgozott ilyen projekteken: a hazai Dalriada, az Ossian, a Road, a Depresszió, a Junkies és a Rudán Joe albumok kapcsán is voltak már ilyen, magazin + CD kiadványaik, viszont most szintet léptek a Sabaton zenekarral. Nem titkolt cél, hogy a barátságos ár és a teljeskörű országos terjesztés segítségével együtt valósuljon meg a Sabaton eddigi legjobb magyarországi TOP lista szereplése és aranylemeze is. A kiadvány limitált példányszámban készül, csak 1 alkalommal gyártanak belőle – úgyhogy sietni kell a vásárlással, nehogy kifussunk az időből. Itt tudtok rendelni:
https://shop.hmusic.hu/eloado/sabaton

El ne felejtsétek, itt tudjátok követi a zenekart:
www.sabaton.net/
store.sabaton.net/
www.youtube.com/
sabaton
twitter.com/sabaton
www.instagram.com/sabatonofficial
open.spotify.com/user/sabatonband
vk.com/sabatonclub

Minket pedig itt értek el:
Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X