Rudán Joe interjú!!! Nem maradnak ki az ismert klasszikusok sem.

Hello Világ!

Múltkor írtunk cikket Rudán Joe 50/30 Jubileumi koncert  DVD, és dupla CD-ről!
(Ezt ITT olvashatod)

Cikkünk után meg is kerestük Rudán Joe-t aki szívesen válaszolt pár kérdésünkre!
Olvassátok, kedveljétek, osszátok ha tetszik!

Interjúra fel:

RJ BAND 05

Most, december 14.-én jelent meg Rudán Joe “50/30 Jubileumi koncert című DVD! Mit tudhatunk erről bővebben?

Tavaly jelent meg az „Én ez vagyok” című első szólóalbumom, és ezt ünnepeltük meg akkor egy ötórás koncerttel, amit rögzítettünk. Közel harminc zenészbarátom játszott a koncerten, több felállás is szerepelt, és végül 32 dal került fel a DVD-re, mindannyiunk nagy örömére.

Lesz esetleg még más megjelenés is a Jubileumi DVD-n kívül?

Megjelent a hanganyag egy dupla koncert CD-n is, bónuszokkal. A további tervekben a második szólólemezem szerepel, bár azt már a Rudán Joe Band csapatommal szeretném felvenni.

Januárban indul az “Én ez vagyok turné”! Ez Budapesten a Club 202-ben indul! Milyen koncert helyszínek vannak még tervben ?

A turné már októberben indult, és 2016 év végéig fog tartani, gyakorlatilag minden városban voltunk-leszünk, a weblapomon megtalálhatók a dátumok: ITT

11202805_902336486515023_3588127700816938276_n

P.mobil, Pokolgép, Mobilmánia dalok is szóba kerültek a koncertezés során! Pontosan milyen dalokra számítsunk? Vagy ez legyen mindenkinek meglepetés? 🙂

Az eddigi pályafutásom meghatározó zenekarai repertoárjából játsszuk azokat a dalokat, amik a szívemhez nőttek, és kedvesek a számomra. Valamint a szólólemezem nótáiból válogatunk, és nem maradnak ki az ismert klasszikusok sem.

Lesz a koncerten egy akusztikus blokk is. Ez mostanában felkapott dolog zenekaroknál! Milyen akusztikus előadásra számíthatunk? Milyen hangszerek, és dalok szólalnak meg ezen a koncerten?

Az akusztikus része még képlékeny a műsornak, de zongora, fuvola, és nagybőgő hangszerek szerepet kapnak a próbákon, az akusztikus gitárok mellett.

Milyen tervek vannak még a 2016-os évre?

Az „Én ez vagyok” turné közben készülnek az új dalok, és talán év végére összeáll egy  albumnyi új nóta is a következő lemezre.

Mit üzensz, az olvasóknak, és a turnéra készülőknek?

Bátran jöjjenek el egy Rudán Joe életműkoncertre, nem fognak csalódni, egy kis ízelítőt kapnak abból a 30 évből amit a színpadon töltöttem, a kedvenc dalaimmal!

Nagyon köszönjük a válaszokat! És tényleg, mindenkinek ajánlatos elmenni bármelyik koncertre! Mi Szombathelyen ott leszünk! 🙂

cropped-Untitled-11.png

 

Kikapcsolódásra vágysz? Hallgasd automata rádiónk, hiszen most Metal, és Rock dalok szólnak karácsonyi formációban!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X