ROOM5 és Szent Iván Éj

Eltelt ez a hétvége is. Nekünk is sikerült rendbe raknunk magunk, hogy normális emberi formánk legyen. 🙂
Szóval hétvége: Ismét nagyon jó programmal söpört végig Szombathelyen a hétvége, hiszen megrendezésre került a Szent Iván Éji vígasságok program sorozat.
(Persze tudjuk nem ROCK, de mi ott voltunk a ROOM5 zenekar miatt, és ha már itt léptek fel, maradtunk is, hogy írhassunk a fantasztikus estéről)
Mivel a ROOM5 zenekar volt nekünk az elsődleges, először velük kezdeném:
 Nagyon jó csapat, és nagyon jól érzik a színpadon kinek hol a helye. A dalok amiket játszottak fülbemászó dallamok, bármely stílusú embernek tudom ajánlani, és ahogy a koncertjük is mutatta, minden stílus el is jött megnézni őket. Sok Ismert slágert, és sok saját dalt is előadtak. Igaz sajnos az idő akkor még nem volt kegyes, és még kora is volt ezért kevesebben voltak. Akad aki cukorból van, és nem jött ki az esőre, ezáltal  lemaradt a zenekarról. Nyugodt szívvel mondhatom hogy bánhatja, aki nem volt ott.
Nagy jövő állhat szerintünk még a zenekar előtt, szóval csak azt tudjuk mondani nekik, hogy így tovább.
Szent Iván Éji beszámoló:
Ismét nagyon jó programokkal lépett elő a rendezvény, hiszen mindenféle játékok, koncertek, előadások  kerültek fel a színpadokra, és a rendezvény helyszínére. Sajnos az idő többször is átmosta a helyszínt, de estére egyre többen vonultak ki kicsik, és nagyok egyaránt. Szerencsére az időjárás megkegyelmezett estére így mindenki jól érezhette magát. Van aki csak boldog volt, és vannak akik a bor, sör és pálinka gőztől érezték, hogy ez egy jól sikerült rendezvény lett.
ROOm5 után nem minden koncerten vettünk részt hiszen fel kellett fedezni a többi helyszínt is, de igyekeztünk lopva, egy két koncerten ott lenni és pár képet is lőni.
Kicsit belehallgattunk az Újvilág utca zenekar koncertjébe is ami 16:00 kor kezdődött az EPCOS színpadon. Igaz nem a mi stílusunk, de saját  világukban ők is hozták a megszokott formát, és igyekeztek minél jobban előadni a zenekart, és a mondani valóját.
 Aztán csak pár pillanatra bele hallgattunk a Meggie’s  Crew zenekarba. Ők 60-70-es évek nótáit hozták el nekünk. Jó bulit csaptak, de sajnos rádöbbentettek arra, hogy én is öregszem, hiszen egy-két fülbemászó dalnak bizony én is ismertem a szövegét 😀 Erre a bulira szerencsére már többen jöttek, hiszen nincs olyan akit ne érdekelnének a régi idők slágerei!
Ezután megint elkóboroltunk kicsit, betöltöttük sörrel a tárat, és indultunk vissza hiszen kezdődött a Bob Marley 70 – Soulution és barátai.
A zenekar megint csak magamat ismételve nagyon jól mozgott a színpadon, és a legtuttibb előadást hozta el nekünk.
Bob Marley örök zenéit, gondolatait adták elő, amire aztán már tényleg egyre többen jöttek, és dúdolták, énekelték a dalokat. Nagyon köszi a zenekarnak a hangulatot ami átjárta az emberek szívét.
Végül jött a nagy  koncert, amire valószínű mindenki várt már a Neoton Família. Nagy néző közönségnek örvendhetett a zenekar. Volt is miért, hiszen nagyon jó bulit csináltak, és a jobbnál jobb dalaikat adták elő az embereknek.
 Éjfélkor elkezdődött a várva várt tűzijáték, amit mindenki csodálva nézett végig.
Összességében egy nagyon jó programon vagyunk túl.
Nagyon köszi a szervezőknek, a zenekaroknak, és mindenkinek aki valamilyen szinten részt vett a rendezvény megvalósításában.
Mi ott voltunk fotóztunk és videóztunk, ettünk, és ittunk is 😀

További fotók ITT!
További videóinkat ITT tekinthetitek meg!

Még egyszer köszönet mindenkinek!
(Fotók, videók:Hartyányi Tamás)
Haverock közösség

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X