ROOM5, és a Szent Iván Éji Vígasságok!!!

Aki még nem tudná!!!! Szombaton SZENT IVÁN ÉJI Vígasságok Szombathelyen! Egyik régebben nálunk olvasható zenekar a ROOM5 is fellép, ezért tettünk fel pár kérdést Polgár Patriknak (szóló gitár, vokál ).
Köszönjük a válaszokat, és sok szeretettel várunk titeket a programokra!
További programok megtekinthetők ITT!
Milyen okból léptek fel? Meghívtak? Vagy saját kérésetek volt?
A Credo rádió Jófajta hazai című beszélgetős műsorban vendégeskedtem, a meghívást a műsor végén kaptuk Prieger Szabolcstól, aki az Agora igazgatóhelyettese is.
Legutóbb egy falunapon játszottatok! Milyen volt a buli? Volt közönség?
Kőszegfalván játszottunk múlt héten 4 kiváló vas megyei zenekar társaságában. ( Vad Vágány, Red Rockets, Üveghegy, Dirty Beats) Jól sikerült a buli, szerencsére sok érdeklődő volt. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk egyrészt a koncert alatti sok-sok tapsra gondolok illetve a koncert után is többen gratuláltak, még másik bandáktól is, ami egyébként különösen jól esik az embernek, főleg ha látja, hogy ezek a gratulációk nem csak illemből jönnek, hanem őszintén, szívből.
 Ezzel a tudattal milyen közönségre számítatok szombaton? És mi mire számítsunk tőletek?
Alapvetően mi egy fiatal zenekar vagyunk, hiszen októberbe kezdtük. Szerencsére, egy remek tavaszon vagyunk túl, sok-sok helyre eljutottunk, de ettől függetlenül nyilván nem fog ezer ember nekünk csápolni még sehol, messze vagyunk még attól Koncertről koncertre vannak mindig olyan emberek akik a koncert után nyomnak a zenekar oldalára egy lájkot, illetve az külön öröm, hogy egyre több olyan emberrel találkozunk aki a szombathelyi koncertjeinkre rendszeresen eljön. Szombathelytől távolabbi koncerteknél pedig Szentgotthárdot kivéve mindenhova először megyünk, nagyjából nem is nagyon hallottak eddig rólunk, a cél az, hogy halljanak minél többen, és aki hallott már rólunk az pedig jöjjön el legközelebb is. A szombati koncert időpontilag korán lesz, nem túl hálás feladat megnyitni kora délután a rendezvényt, de ettől függetlenül mi örülünk a meghívásnak, hiszen ez Szombathely egyik nagy rendezvénye, számítunk azért érdeklődőkre. Mi bő egy órás műsorral készülünk, ennyit kért a szervező. Egy új dal is befog mutatkozni a közönség előtt szombaton várhatóan.
Mit várhatunk még az idei nyáron tőletek?
Az idei nyáron megfordulunk még pár helyen, valamint kaptunk egy remek támogatást stúdiózás kapcsán. Július közepén rögzítünk pár saját dalt. A koncertek és stúdiózás mellett szeretnénk még új dalokat írni és készülni az őszre. A tervek szerint egy sok állomásos őszi klub turné vár ránk, a Magyar dal napja rendezvényen is játszunk majd két helyszínen is illetve gőzerővel készülünk a Peron Music országos döntőjére, ami szeptember végén lesz.
 További sok sikert a zenekarnak!
Haverock közösség

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X