Room5 a tehetségkutatón!! (Beszámoló)

Hello Világiak!

Room5 zenekar nem rég vett részt egy tehetség kutatón ezzel kapcsolatban kerestük meg őket. Megkérdeztük, milyen volt a Magyar DAL napja Szombathelyen, és az idei terveikről is beszélt Kóbor Zsóka a zenekar énekese.

Olvassátok nagy szeretettel!

Milyen volt a Magyar DAL napja nektek, mint fellépőknek? 

Szeptember 11-én a Magyar Dal Napján a szombathelyi Főtéren léphettünk fel. Annak ellenére,hogy kora délután volt a koncert,viszonylag sokan láttak bennünket. Nagyon jól éreztük magunkat.

Nem olyan régen részt vehettetek a  XX. Peron Music tehetségkutatón! Milyen volt?

A Balatonboglári Légrádi Antal tehetségkutató különdíjasaiként kaptuk azt a lehetőséget hogy megmérettethessük magunkat Tatabányán. 14 zenekar léphetett fel ,ahol hat tagú zsűri hozott döntést. A szervezés nagyon profi volt,minden szinte percre pontosan le volt bontva,a háttérben komoly csapat ügyelt arra hogy a fellépő zenekarok a megfelelő időben és a legjobb hangminőségben tudjanak színpadra lépni. Jó volt belecsöppeni ebbe a világba egy olyan kezdő zenekarnak mint amilyenek mi vagyunk. Az első három csapat részesült komoly helyezésben és díjazásban,illetve két másik zenekar kapott különdíjat. A további sorrend nem került kihírdetésre. A szervezők elmondása szerint is sokkal színvonalasabb volt az idei mezőny mint az elmúlt években. Valóban sok tehetséges,feltörekvő együttest ismerhettünk meg, némelyik már komoly ismertségre tett szert. A zsűri sok jó tanáccsal látott el minket. Dicséretet és kritikát is kaptunk, melyekre a jövőben építkezhetünk.

Mik a tervek még az idén?

Idén szeretnénk néhány dalt rögzíteni,illetve újakat írni és feldolgozni. Várnak ránk a klubkoncertek teljes zenekari felállásban illetve akusztikusban. Októberben egy éves lesz a Room5, remélhetőleg csinálhatunk egy születésnapi bulit a környéken.

Nagyon köszönjük! Sok sikert kívánunk!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X