Rómeó Vérzik, Psychogang Szombathelyi koncertről!!!

Sziasztok Olvasók!

Ez a rövid interjú a koncert beharangozó interjúja lett volna, de sajnos technikai okok miatt csak most sikerült összehoznunk! Igaz utólagos interjú, de így is sok mindent tudhattok meg a két zenekarról.
Reméljük a hiba ellenére tetszeni fog! Jó olvasást!

Psychogang:

Zenekartól kaptunk egy rövid infót:

Nagyon jól éreztük magunkat köszönjük mindenkinek aki eljött..
Nagyon jó Koppányékkal együtt turnézni emberileg le a kalappal előttük. Igaz már a gyerek kori barátság is össze köt minket hiszen Koppány is Egri volt fiatal korában.

És egy hosszabb leírást a csapatról:

A PsychoganG zenekart 2008 januárján hívta életre Eger városában Asztalos Attila gitáros. Azóta hatalmas változások történtek: 21 tagcsere után a zenekar 2013. augusztusában új formát kapott. A mára már stabilnak nevezhető csapat tagjai több éves zenei múlttal rendelkeznek. Nincs behatárolt zenei műfajuk, a rock-tól a
metálig igen széles skálán mozognak. 2009-ben jelent meg az első albumuk „Valóság” címmel. Ez a lemez elég vegyes lett stílusilag: a rap metaltól a hardcore-ig mindenféle „fém ötvözetet” sikerült előállítaniuk.
2012 novemberében jelent meg a csapat második albuma „Dobod a lelked” címmel – saját kiadásban. Ez az anyag már sokkal csiszoltabb lett az előzőnél. Érződik rajta a tagcserék jótékony hatása, kifinomultabb lett a stílus és a hangzás. Hazai nagy nevekkel számos sikeres közös fellépést tudhatnak a hátuk mögött, melyeket a közönség is egyöntetű elismeréssel jutalmazott.

PsychoganG – Dobod a lelked

A banda nem kis büszkeségére ősszel a Rómeó Vérzik elő zenekaraként turnézhatja végig az országot, valamint a Felvidéket.
A csapat jelenlegi felállása: Asztalos Attila-gitár, Fonád Péter-ének, Bornemissza Gábor-dob, Székesi István-szólógitár, Bornemissza László-basszusgitár.
5 ember-5 különböző stílus, de ez teszi igazán érdekesé a zenét. Ennek köszönhető, hogy olyan emberek is elkezdik hallgatni a zenéjüket, akik eddig nem igazán a rock zene irányába fordították figyelmüket.

PsychoganG – Napba nézve 

Rómeó Vérzik:

Jubilál a Rómeó Vérzik magyar somorjai zenekar!
Az idén 20 éves zenekar jubileumi koncertturnéjának keretében múlt szombaton Szombathelyre is ellátogatott.
Ennek kapcsán beszélgettem Koppánnyal, a zenekar vezetőjével, és basszusgitárosával.

Az elmúlt 20 év igencsak bővelkedett sikerekben. Aranylemez, Harmónia díj, Arany Nyíl díj, és még sorolhatnám.

Igen. Ezek mind nagyon kedvesek számunkra, egyfajta visszaigazolás. De igazán a közönség díjak, a szeretetük és az, hogy rendszeresen visszajárnak a koncertjeinkre, az az, ami igazán nagy kincs számunkra.

A 2015-ös év a jubileum jegyében telik, hiszen 1995-ben alakultatok. Mivel teszitek emlékezetessé Önmagatok és a közönség számára?

Igencsak rákészültünk a jubileumra. Most indult a turnénk, amelynek keretében látványos színpad és fénytechnika látható. Elővesszük azokat a dalokat is, amiket régen nem játszottunk.

RÓMEÓ VÉRZIK – Kalózhajó

Nemrégiben látott napvilágot a Rómeó Vére vörösbor, és már főzik a Kalózhajó sört is, amit a klipünk ihletet.

Több lemezetek is megjelent, de trióban legutóbb A három… – még 2013-ban jött ki, azaz egy új CD is esedékes 2015-ben. Mikorra várható a lemez és hogy álltok az új dalokkal?

Ebben az évben nagylemezt nem igazán tervezünk, de a jövő év elején mindenképpen lesz egy új album. Ebben az évben egy koncertlemez jelenik meg, sőt egy DVD is, hiszen utoljára tíz évvel ezelőtt jelent meg DVD-nk, és ha valamikor, akkor most aktualitása van.”

RÓMEÓ VÉRZIK – Trójai faló

És ami sajnos utólagos: (de reméljük sokan voltatok)

Mire számíthatnak a Szombathelyi  rajongók most Szombaton?

Őrületre! A szombathelyi közönség kivételes helyzetben van, hiszen ugyanazt a látványtechnikát visszük a Végállomás Klubba, ami volt a februári budapesti koncertünkön. Led fal, robotlámpák, extra hang, minden ami kell ahhoz, hogy egy hatalmas este kerekedjen. Talán ilyen látványtechnika még nem is volt a Végállomás klubban. Tehát mindenképpen megéri eljönni megnézni a koncertet. A zenekar jelenleg a tavaszi turnéját járja, majd végig koncertezi a nyarat. Szeptemberben folytatódik a jubileumi turné. Az évet Budapesten a club 202-ben zárjuk.

Köszönöm a válaszokat, gratulálunk az eddigi eredményekhez és még sok jubileumi évet kívánok!

Köszönjük mind a két csapatnak!
Haverock közösség

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X