Rocktóberi tombolás a Barba Negrában

Rocktóberi tombolás a Barba Negrában

Rockerek és metálosok Mekkájává válik a Barba Negra október végén. Kezdetnek egy emelettel feljebb költözik a pokol, mikor a színpadot az Inquisition, a Rotting Christ, a Mystifier és a Schammasch foglalja el, a tombolás pedig nem állhat meg, hiszen rögtön másnap fellép a Suicidal Angels, a Skull Fist, az Evil Invaders és a Mortillery. A hazai rock szcéna ismert arcai sem maradnak ki a buliból, a hétvégi hangulatról a Zorall és a Bikini gondoskodik, jubilál a Moby Dick, a hónapot pedig a Paddy and the Rats-el zárjuk.

bn

Elszabadul a pokol a Barba Negrában – Bloodshed Rituals

A black metal rajongóinak örömére a műfaj négy jeles képviselője is színpadra lép október 25-én a Barba Negrában. Az együttesek a Bloodshed Rituals névre keresztelt közös európai turnéjuk keretein belül látogatnak el hazánkba. A három banda hosszú éveket tudhat maga mögött, közel húsz éve működik a 2014-ben válogatás albummal jelentkező brazil Mystifier, valamint az idén új korongokat kiadó Rotting Christ és Inquisition. Szintén 2016-os, ’Triangle’ című albumát turnéztatja a fiatalabb, 2009 óta működő svéd Schammasch.

inquisition

A black és death metal szerelmesei számára kihagyhatatlan lehetőség, hogy egy este alatt őrületes tombolások közepette négyszer is megkísértsék az ördögöt!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1760895494140936/

Tobzódunk a Trashben

Ismét bakancsok tömegei doboghatnak a küzdőtéren, hiszen nagyon erős line-uppal találják magukat szemben a trash-rajongók október 26-án. A Suicide Angels idén májusban megjelent albumát népszerűsítő turnéja a lemezhez hasonlóan a Division of Blood címet viseli. Az európai turné lassan lezárul, de a trash fenegyerekei a magyar rajongókat sem hagyják cserben. Ahogy az egész koncertsorozat alatt, budapesti állomásukra sem egyedül érkeznek. Velük tart a tavalyi, négy hónapos szünet után újra működő Skull Fist, akik legutóbbi albumukat 2014-ben adták ki és folyamatosan dolgoznak az új anyagon. Két 2013 óta ütemesen fejlődő, feltörekvő együttes pörgeti még fel a hangulatot, az este főfellépőjére, a Suicide Angelsre a Mortillery és az Evil Invaders melegíti be a közönséget.

suicidal-angels

Ezt a felhozatalt érdemes a saját szemünkkel látni. Bulizzátok át velünk a szerda estét! Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/509538452565857/

„Buli van, buli volt, buli lesz még” a Zorallal

A Barba Negrába szinte hazajáró Zorall zenekar megint egy pörgős ’retrock’ bulival örvendezteti meg az önfeledten szórakozni vágyó közönséget. A banda jelenleg új, Retrográd című albumát népszerűsíti. Aki lemaradt az augusztusi lemezbemutatóról, október 28-án pótolhatja a kihagyott táncmozdulatokat és nevetéseket, és együtt adhatja át magát a régi-új slágereknek, az ismerős dallamoknak és az ötletes szövegeknek.

zorall

Jöjjenek újak és régi rajongók, kicsik és nagyok, idősek és fiatalok! A Zorall zenekar mindenkinek jó választás szombat estére. „Induljon a banzáj!”

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1114121898703058/

Veri hepi az élet, ha a Bikini játszik nekünk

A szeptemberi Trackes buli után, a szabadteret magunk mögött hagyva, de a jókedvet magunkkal hozva élvezhetjük a Bikini október végi koncertjét. Az idősek és fiatalok közt egyaránt nagy népszerűségnek örvendő együttes ismét azt az utánozhatatlan hangulatot varázsolja majd a Barba Negrába, amit megszokhattunk tőlük. Október 29-én újra együtt énekelhetjük, hogy „Veri az élet, veri hepi” és közösen tehetjük fel a kulcsfontosságú kérdést: „Részegen ki visz majd haza?”.

bikini

Legyen bár tél vagy nyár, a Bikini-szezon sosem érhet véget. Találkozunk az első sorban! Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/192940991117454/

Kegyes évek! 35. éve velünk a Moby Dick

Felejthetetlen estében lesz része annak, aki az október 30-i a vasárnapon a Barba Negrát választja. A magyar metal egyik úttörője, a Moby Dick ugyanis ekkor ünnepli fennállásának harmincötödik évfordulóját. Ezen az éjszakán nem csak ez ad okot az örömre, hiszen az együttes duplán jubilál: 25. életévébe lépett egyik leghíresebb albumuk, a Kegyetlen évek. A zenekar mozgalmas évtizedeket tudhat maga mögött, tizenegy stúdióalbummal büszkélkedhetnek. A Moby Dick ’81 óta tartó karrierjét megkoronázó eseményen olyan vendégek érkeznek még a színpadra, mint az Auróra, a Remorse és a Words of Blood.

moby-dick

Dobogjanak a bakancsok, koccanjanak a sörösüvegek, ünnepeljétek velünk a magyar trash metal öreg motorosait ezen a megismételhetetlen koncerten!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1764226573793082/

Itt az ideje megírülni! Paddy and the Rats Halloween Special

Őrületes ír rock buliban lesz része annak, aki az októbert a Paddy and the Rats koncertjével zárja. Érdemes eljönni, hiszen ez az együttes utolsó budapesti fellépése, mielőtt közös turnéra indul az Ignite-tel. A zenekar híres fergeteges hangulatú koncertjeiről és arról, hogy közönségét egy emberként tudja megtáncoltatni. Nem lesz ez másképp október 31-én sem, mikor a kedélyeket még a Halloweeni jelmezek is tovább borzolják. A banda energiája minden alkalommal biztos recept egy óriási tombolásra, de segítenek ebben az új dalok is, mint a My Sharona és a Drunker Than You, és persze a banda olyan védjegyei, mint például az óriási népszerűségnek örvendő Freedom.

paddy-and-the-rats

Aki lemaradt a szeptemberi nyárbúcsúztató koncertről a Trackben, egyet se féljen, várja a Paddy and the Rats legénysége a Barba Negra fedélzetén egy utolsó októberi bulira.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/617527858424986/

Untitled-11-300x238

Elindult a ll. Haverockerek verseny!
Amatőr zenekarok jelentkezését várjuk az info@haverockkozosseg.hu
e-mailre. További infók ugyanezen az e-mailen, vagy a itt:

www.haverockkozosseg.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X