Rocktenors: Érzés – új klip az X-Faktor sikercsapatától

Hello Világ!

2016. február 26-án jelent meg a Rocktenors új single kiadványa, az “Érzés” az EDGE Records / Hammer Music gondozásában. Az összes digitális platformon (Deezer, GooglePlay, iTunes, Spotify, stb.) elérhető kislemezdalhoz klip is készült.

A banda a következő gondolatokat osztotta meg a friss Rocktenors szerzeménnyel kapcsolatban:

“A 2011-es
X-Faktorban tűntünk fel, amit annak Legjobb Csapataként zártunk. Azóta hosszú útat jártunk be, és végre elmondhatjuk, hogy megtaláltuk azt a stílust, amit őszíntén meg tudunk szólaltatni.

A napokban megjelent új dalunkban, az Érzésben, kiemelt figyelmet kap a szimfónikus és az elektronikus hangzás, a jól megszokott torzított gitár mellett. Videóklipünk egyik érdekessége, hogy a két  énekes, Zoli és Márió a testvérüket, Mező Leventét kérték fel, hogy a klipben Márió fiatalkori énjét alakítsa. “

Album_FRONT_Cover-2400x2400

A dal előfutára a nyáron megjelenő első Rocktenors nagylemeznek, mely a Hammer MusicEDGE Records részlegénél jön majd ki CD és digitális album formátumokban.

“Az
Érzés az első olyan dalunk, amelyet teljes egészében mi írtunk. Lényegében ez határozta meg számunkra azt, hogy milyen irányba haladjunk az albummal. Úgy érezzük, hogy ezt a zenei vonalat szeretnénk követni, amelyben a rockzene mellett nagy hangsúlyt fektetünk az elektronikus és szimfónikus elemekre.”

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X