Rockstar Meeting – Hagyományos Rock ‘n Roll Swindle évnyitó a Barba Negrában‏

Hello Világ!

 

Hol máshol is kezdhetnénk az újévet, mint a hagyományos Rock ‘n Roll Swindle évnyitón, a Barba Negrában. Január 2-án kerül megrendezésre a Rockstar Meeting, és ahogy már megszokhattuk, most is a fellépők sorát erősíti a hazai rock és metalélet színe-java J A fellépő zenekarok között találjuk az Actiont, az eredeti Ramones Maniat, a Machine Mouse zenekart, a Mr. X zenekart, a Cherokee zenekart, a Noctist, és a Snake Heart is színpadra lép néhány dal erejéig.

BNMC0102

 A fellépők névsora is illusztris, hiszen színpadra lép Andrics László, Csányi Szabolcs, RiKki Church, Ragadics Csaba, Pocky Demon, Kiss Endi, Linda Daemon, Tóth Szabolcs, Váry Zoltán, Sipos Tamás, Molnár Imre, Angyal, Juhász Kicsi, Nagy Roli, Lévai Hangyássy Bence, Kálmán Gyuri és Csarnoki Anti is.

 A rendezvényre január elsejéig kedvezményes, 1500 forintos áron vásárolhatsz belépőt, a helyszínen ugyanezért 2000 forintot kell majd fizetni. Viszont a bulit megúszhatod ingyen is, ha 19 és 20 óra között megérkezel a Barba Negra Music Clubba J

 Ne hagyd ki a 2016-os év első nagy durranását, január 2-án bulizz velünk a Barba Negrában!

Esemény ITT!

cropped-Untitled-11.png

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X