RockMemories zenekar!!!

Újabb interjú! Most a RockMemories zenekarral.

Zenekar tagjai:
Mechler Dominik – szólógitár
Szőke Krisztián – basszusgitár
Németh Richárd – dob
Mechler Benjámin – szólógitár
Schmuck Domonkos – ének

Facebook
A zenekar már túl van több bulin, és bezsebeltek már pár díjat is. Igyekeznek minél többet nyújtani a közönségnek, és minél jobban betölteni a színpadot, és a nézőteret. Ehhez sok siekrt kívánunk nekik!

1.) Milyen zenei stílust játszotok?
Beni : Eleinte lazább rock zenét játszottunk, de az új felállásban áttérünk a rock/metál stílusra.

2.)Mit lehet tudni Rólatok röviden?

Beni : 2011-ben öcsémmel, Dominikkal , unokaöcsémmel, Ricsivel, és még két társsal alakítottuk meg a Cit-Rock zenekart Újkéren. Már akkor sok helyre hívtak minket, pedig még szinte gyerekek voltunk. Az Általános Iskolásoknak rendezett Soproni Ki Mit Tud? vetélkedőn két éven át pop-rock kategória győztes, és közönség díjasok lettünk, egyedüli vidéki csapatként.
2013-ban nevet változtattunk, azóta RockMemories néven ismerhetnek minket. Beiratkoztunk Sopronba a HofferSuliba, ahol kiváló szakemberektől, zenészektől tanulhatunk. Pl. Ricsi dobtanárai Bodoki Péter és Hoffer Péter ( Moby Dick ). Öcsémet és engem, pedig Schmiedl Balázs a Bloody Roots gitárosa oktat.
Jelenleg és reméljük végleges felállásban 2014 nyarától zenélünk, amikor új, végre fiú énekes érkezett a csapatba ( eddig lány énekesünk volt ). Vele keményebb, ütősebb rock/metál stílusra válthattunk. Azóta játsszuk kedvenc zenekarunk, a Depresszió, valamint  Road,, Tankcsapda, Moby Dick, stb. számokat. Számos rendezvényen, rock esten, motoros találkozón vettünk már részt.

Dominik : Motoros találkozókon viszont még nem maradhatnak el P.Mobil,, P.Box dalok sem…És két alkalommal már felléptünk Ausztriába, Nikitsch-en jótékonysági esten.

Beni : Az idei évtől elkezdtünk saját nótákon dolgozni. Szöveget Schmuky írja, mivel ő vers írással is foglalkozik, zenét közösen komponálunk hozzá. Jelenleg három saját számmal vagyunk kész.

3.) Milyenek a koncertek? Van-e érdeklődés?

Ricsi : A koncertek változóak…Ha több zenekar lép fel egy este, elsőnek szerepelni nem hálás feladat ( már tapasztaltuk ), mivel a közönség később ,,indul” be. De akkor viszont már nagyon jó a hangulat. Még kevés az utánunk utazó rajongó. De pl. a lövői West Wind motorosok közül jó páran eljönnek koncertjeinkre. Sopronba a Bohémiában viszont brutális jó buli szokott lenni, ott már elég jó kis csapat jön össze.

4.) Album? Zenei jó minőségű anyag?

Dominik : Saját albumunk még nincs. Egyenlőre csak koncert, és próbatermi felvételek találhatóak a Youtube-on sajnos nem valami jó minőségben. Tervezünk stúdiós felvételt,  jó lenne találni olyan helyet, ahol kevés összegért készíthetnénk egy demo-t.

Beni : Igen, mivel én is csak pár hónapja dolgozom, a többiek meg még tanulnak, így csak a szülőkre számíthatunk, csak ők vannak, akik támogatnak bennünk anyagilag. Köszönettel is tartozunk nekik, mert ami a tőlük telik megadnak nekünk, koncertekre is ők fuvaroznak minket. Nem csak a hangszereinket finanszírozták, hanem segítségükkel rendelkezünk már olyan komplett kihangosítási cuccal, amivel bárhol, bármikor lenyomhatunk egy bulit.

5.) Hol koncerteztek legközelebb?

Beni : Áprilisban nem tervezünk koncertet, csak ha jön egy jó ajánlat. Saját dalainkat szeretnénk finomítani, készre gyúrni. Májusban ami biztos, 30-án a lövői motorosok szezonnyitó buliján zenélünk ismét. Szervezés alatt van még a Győrszemerei Kamionos Találkozóján való koncertezés pünkösdkor.

6.) Mit üzentek a rajongóknak?

Beni : A régieknek köszönjük, akik eddig is velünk voltak, biztattak bennünk. Sokkal jobb úgy zenélni ha látjuk, hogy ők is jól érzik magukat, velünk énekelnek, ilyenkor a színpadon is jobb a hangulat.

Ricsi : Én azt szeretem amikor a színpad előtt is beleélik magukat a zenébe, és a mi zenénkre is már beindul a fejrázás és a pogó.

Dominik : Aki pedig még nem volt koncertünkön és csak hallásból vagy, csak a facebookról ismer minket, jöjjön el egy bulinkra. Biztos játszunk olyat is, ami nekik is tetszene.

Köszönjük az interjút, és sok sikert kívánunk!
Haverock közösség

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X