ROCKMARATON 2018: underground kuriózumok

Harminc éve, a louisianai mocsarakban alakult a CROWBAR zenekar, akik a doom és heavy metalt hardcore punkkal ötvözve saját stílust alapítottak sludge metal néven. Sajátos hangzásviláguk és munkásságuk napjaink legnagyobb zenekaraira is hatással voltak. Tijuhana az a hely, ahová zülleni járnak az amerikai filmekben a tinédzserek – és az a város, ahonnan a BRUJERIA származik.

A spanyolajkú death/grind brigád, ikonikus basszusgitárosán (Shane Embury-n) keresztül erősen kötődik a Napalm Death-hez – a sátánizmus, a drogok és a politika hármasáról előszeretettel éneklő mexikóiak brutális műsorral készülnek, ígéretük szerint a machetéket se hagyják otthon.

Csehország igen jól áll gore grind téren, a Gutalax tavalyi sikere után, idén a SPASM próbál majd a fesztivál minél hangulatosabb befejezéséről gondoskodni, honfitársaikéhoz hasonló, lenyűgöző színpadi showjukkal!

A hazai vonal is újabb 8 névvel bővült: Agregátor, Alcohol, Archaic, Ismerős Arcok, Kylfingar, Paediatrician, Sunset, Tisztán a Cél Felé.

A rendezvényre kapható napi jegy és bérlet, valamint VIP kiegészítő jegy is a :http://bit.ly/Rockmaraton2018_tickets oldalán és SZÉP-Kártyával is fizethetsz a : https://tixa.hu/rockmaraton2018 oldalán.

 

 

Hirdetés: Használd a Haverock Chat bot-ot és nyerj!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X