Rockerek és a sztereotípia

Vannak köztünk tetováltak, és piercingesek , ám a zord külső érző szívet takar. A sztereotípiákkal ellentétben sem Sátánisták, sem pszichopaták, nem hordunk állandóan feketét sem. Ez a cikk jó példája hogy mi is nagyon jó emberek vagyunk.

Rockerek, és a jótékonyság: Had hozzak elő mindjárt egy példát. A Metallica zenekar egyik Magyarországi koncertje alkalmával, a Gyermekétkeztetési alapítványnak adományozott 4 millió 250 ezer forintot. Részt vettek a 2017-es észak-kaliforniai tűzvész áldozatainak a megsegítésére rendezett jótékonysági koncerten egy 75 perces bulival. Ám sokat lehet olvasni, vagy hallani, hogy rockerek gyűjtéseket szerveznek beteg gyerekeknek, vagy valamilyen szervezetnek.

Rockerek, és az állatszeretet : 

Slash : Imádja az állatokat annyira, hogy gyakran vesz részt gyűjtésekben ha állatokkal foglalkozó intézményről van szó. Twitteren posztol fontos állatvédelmi ügyekkel kapcsolatban.

Jared Leto : Állatvédő

Paul McCartney : 1991 – ben a feleségével fagyasztott vegetáriánus ételeket kezdett forgalmazni . Azért lett állatbarát, mert látta az 1942-es Bambit .

Rockerek, és a káros szenvedélyek : Slash leszokott a drogról, és a piárol egy szívroham miatt.

Alexi Laiho : Egy drogos rajongó miatt akadt ki egy liveban, és tartott egy kisebb leosztós előadást arról hogy milyen rohadt “rossz” drogos alkesznek lenni . Még a csaj volt megsértődve mert a zenész nem fogadta a felkérést. Ez szép egy olyan embertől, aki maga is függő főleg az miatt, mert tudja ha egyszer valaki lecsúszik, onnan nehezen jön vissza.

Rockerek, és a rasszizmus :  Mi egy befogadó szubkultúra vagyunk. Senkit nem a bőrszínéről, vagy a szexuális hovatartozásáról ítélünk meg, hanem a viselkedéséről. Van egy Magyar zenekar az Ektomorf (amit imádok) roma származású énekessel. Farkas Zoltán baromi nagyot nőt a szememben, mióta megláttam hogy sportember, és állatszerető. Igazából bár én magyar lány vagyok, de példaképem lett . Sokkal nagyobbat alkotott mint némelyek, akik kommentelnek neki . Vissza kell térjek a Metallica-hoz a nagyon korai szakaszban fekete volt a gitárosuk . Slash pedig fekete édesanyától,


és fehér apától született.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X