Rock On Tour – A – Végállomás klub színpadán!

Nagy érdeklődés övezte a Végállomásban megrendezett Rock On Tour-t, ahol a korai kezdés ellenére sokan voltak már a kapunyitás idején. Első fellépő a Continoom zenekar volt, akik dinamikus dalaikkal indították be a bulit. A csapat műfaja Modern fúziós metal. Dallamos gitár játékukat Schrott Peti éneke díszítette amivel tökéletes dalokat, és hangulatot szolgáltattak.

Őket követte az Alcohol zenekar, akik az Alc ‘n’ roll műfaji besorolást adják maguknak. Kicsit punk, és kicsit metal hangzással szólalnak meg. Tökéletes folytatása volt a bulinak, ahol az új dalok mellett régebbi, és ismertebb dalok is felcsendültek. Elmaradhatatlanul a Rockhimnusz is elhangzott, amit a közönséggel együtt énekelt a csapat.

Utánuk kisebb műfaji váltással következett a Palmetta, akik táncosokkal együtt léptek a színpadra. Hagyományőrző népi rock dalaikkal fokozták a hangulatot a klubban. Dallamos dalokkal léptek fel, amit az énekes (Seregély Csilla ) hangja jól kiegészített. Főleg ismertebb népdalokat játszottak, aminek eredménye lett, hogy aki esetleg nem ismerte a csapatot, jól érezhette magát a tanult dalokat énekelve.

Kisebb átszereléssel következett az idén 15 éves Dalriada. Palmetta után tökéletes folytatás volt, hiszen ők is hasonló stílusban szólalnak meg. Kellően megünnepelték a szombathelyi bulin a születésnapjukat. Már jól ismert dalaikkal hozták el az igazi Dalriada hangulatot.

A koncertsorozat utolsó fellépője a Kalapács zenekar volt, akik idén ünnepelték változatlan felállásban a 20. évüket. Sok Kalapács nóta mellett hallhattunk Pokolgép, és Omen dalokat is, ezzel mindenki kedvére téve.

Nem is írunk oldalakat, a videó magáért beszél:

További képek:

https://www.facebook.com/pg/haverockkozosseg/photos/?tab=album&album_id=2612667918964964

Köszönjük a bulit a Szervezőknek, a Végállomás klubnak, és a zenekaroknak.
Találkozunk hamarosan….

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X