Road-Senki kedvéért nem fékezünk

Nyár elején jelent meg a Road legújabb albuma, melynek címadó dalához most egy ütős klipet is készítettek. Ahogy ők is mondták egy vidám, látványos, energikus klip lett. A videóklip Lerch Péternek a Mihaszna Film egyik főnökének az elgondolása szerint készült a Carbon Head Production zászlaja alatt. A főszereplő pedig nem más, mint Johnny Diablo és az ő félelmetes HotRodja! A helyszín pedig Last Barons garázsa.

A zenekar ezt írta facebook oldalán a dalról:

“ÖKÖLBE SZORÍT A VÉGZETÜNK…
Sok minden benne van ebben a dalban, az új lemezünk címadó dalában. Benne a múltunk, a jelenünk, a jövőnk, az ars poeticánk!
Tökmindegy ki mit mond, vagy gondol rólunk, amíg a cél ott lebeg előttünk, addig nem lehet baj! Mert a cél szentesít minden eszközt, ami kezünk közé kerül és mi markoljuk is rendületlen!
EZ AZ ÚT A MI ÉLETÜNK ÉS SENKI KEDVÉÉRT NEM FÉKEZÜNK!”
 Továbbá a dalhoz készült egy tabulaturás cover videó is, melyet Goya illetve Montlika Tamás készített. Az ifjú zenész Montlika Tamás már több ilyen videót is készített több zenekartól is, viszont most Goya úgy döntött, hogy ellátogat a Tomihoz, hogy együtt pengessék el a dalt és így született meg ez a videó.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X