ROAD – Kettő bennem az ÉN!!!

Hello Világ!

2015. november 20-án jelenik meg meg az EDGE Records / Hammer Music gondozásában a domoszlói Road zenekar hatodik albuma: a “M.A.T.T.”.

A lemezhez tartozó első videóklip a „Kettő bennem az én” című dalhoz készült, Nagy Viktor(Mihaszna Film) rendezésében, mely október 18-án debütált a youtube videó-megosztón, majd pillanatok átlépte az ötvenezres látogatottságot.

Az új CD-t elsőként a megjelenés napján, 2015. november 20-án, pénteken a zenekar weboldaláról (www.road.hu) előrendelő vásárlók kaphatják kézhez, akik a CD mellé igény szerint limitált kiadású pólót és akár könyvet is rendelhetnek még. Ezt követően a budapesti Barba Negra Music Clubban ugyanaznap este rendezett lemezmegjelenő nagykoncerten lehet majd megvásárolni, mely egyben az őszi-téli országos lemezbemutató turné nyitóeseménye is lesz. A lemezborító grafikáját a nemzetközileg is elismert grafikus Borbás Róbert (Grindesign) rajzolta.

front

A 2008-as “Aranylemez” óta a hevesi rockbanda minden albuma listavezető volt a MAHASZ sikerlistáján. A legutóbbi Road stúdiólemez, a 2013-as “Tegyük fel…” az arany mellett elérte a platinalemez minősítést is.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X