Révész Sándor – Závodi János: Piramis-évek

Hello Világ!

 

Örömteli eseménynek néz elébe a Piramis együttes rajongótábora: tavasszal újra együtt áll szín-padra a legendás zenekar egykori énekese és szólógitárosa, s néhány dal erejéig újra az eredeti hangon csendül fel az ének.

rvsz 4

Az öt budapesti és vidéki helyszínre tervezett turné hangsúlyos zenei célkitűzése, hogy a dalok a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg. Az új felállásban a két sztár-zenészt RS “rock and roll közlegényein” kívül egy kéttagú ritmus-szek-ció egészíti ki.

rvsz 3

A Piramis a 70-es évek második felének, 80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rock zenekara volt, a kor könnyűzenei életének kínosan magasba ívelő üstököse. A dalok nagy részét ma is kívül-ről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti énekhangon és az egy-kori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de ínyencség lehet minden zenebarát számára. Mert a múlt és a régi lázak megidézésén túl világszínvonalú mai zenét ígér a koncertsorozat, amire bőven elég garanciát jelent a formáció össz szakmai tapasztalata, hitelessége, lelkes odaadása.

A Piramis-évek címen futó turné első koncertje április 29-én lesz a budapesti Barba Negra Music Clubban.

cropped-Untitled-11.png

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X