Rebel zenekar!

Kedves olvasók itt a Rebel zenekar!

Sajnálatos, és szégyenletes módon is akár, nem nagyon ismertük eddig a zenekart, így most a kezdő szöveg elmarad! Nem is baj a sok Bla-Bla helyett olvassátok az interjút: 😀

Mit lehet tudni a zenekarról röviden?

A történet ott kezdődőt, hogy az akkor még a Crossholder sorait erősítő Szaládi Károly csinálni akart egy szóló projektet a felhalmozódott dalai megjelentetésére. Megkereste régi Crossholderes harcostársát Ujj Istvánt, aki csatlakozott a projekthez, ekkor 2011-t írtunk. 2012 májusában azonban fordulatok álltak be a Crossholderen belül és Szaládi Károly ebben a formában már nem akarta vállalni a zenekari tagságot, így elhagyta a csapatot. Így lett a mellék projektből első számú banda. Gyakorlatilag innen számítandó a Rebel megalakulása. Megkezdődtek a zenekari tagok kiválasztása, így került a csapatba Táncos Mihály gitár, Táncos Bence dob és utoljára Dutka Dani bass. 2013-ban mikor a csapat végre indulásra kész lett ,egy sajnálatos baleset hosszú időre jegelte a bandát. Ezt a hosszú szünetet kihasználva Devil beszállt az akkor alakult Words of Blood zenekarba, akikkel elkészítette az Ingyen isten albumot. Ez a kiruccanás egy évig tartott , mert zenei nézet különbségek miatt Devil távozott .De akkor a Rebel már gőzerővel készült a bemutatkozásra. Ez 2014 szeptemberében meg is történt , a Szeptember feszten több ezer ember előtt , jelentős sikerrel. Ettől kezdve folyamatosan koncertezik a banda hazai és külföldi csapatok társaságában. 2014. Novemberében megjelent a Bűnben égve EP ( Platinum Production),amit 2015 áprilisában követett Ha eljön majd a vég LP ( Nail Records) gondozásában.

Milyen sikereket értetek el eddig?

Sikerekről egyenlőre fölöslege beszélni , de az biztos jó úton járunk. Vannak felkéréseink ami azt bizonyítja tetszik az embereknek amit csinálunk itthon és külföldön is.

Merrefele láthatunk titeket játszani?

Jelen pillanatban sok koncertünk van szervezés alatt itthon és külföldön, amiről infókat a facebook oldalunkon tudnak szerezni az érdeklődők, valamint ősszel országos turnéra indulunk , szeretnénk az összes nagy városban megmutatni mit is csinálunk. Remélem minél szélesebb körbe el tudjuk juttatni a zenénket az emberekhez.

 

Mit tartogattok még erre az évre a közönségnek? új dal bármi?

Bár a első albumunk még csak most jelent meg, de nem fogunk a fenekünkön ücsörögni várva a sült galambot ,dolgozunk tovább. Ebben az évben szeretnénk kijönni egy újabb EP-vel ,valamint egy két új klipet is szeretnénk csinálni a koncertek mellett .. Folytatjuk a számunkra bevált koncepciót ,hogy minden teljes album előtt lesz egy kislemez. Ha eljön majd a vég albumon is sok barátunk vendégeskedett ,ami a második lemezen is így lesz, már javában folynak a megbeszélések evvel kapcsolatban. Mivel mindenki elég elfoglalt nem könnyű össze hozni . Hogy kik fognak szerepelni az albumon egyenlőre legyen majd meglepetés..

Mit üzentek a rajongóknak?

Aki ismeri a zenénket az már tudja milyen egy igazi Rebel koncert, aki még nem annak szívből ajánlom .Nem fogtok csalódni. A metal legyen veletek!

Köszönjük a válaszokat, és további sok sikert!
Haverock közösség

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X