Pro Pain koncert a Dürer Kertben november 15-én!

Hello Világ!

 

A Gary Meskil vezette NYC hardcore brigád nyáron hozta ki új, sorban a tizenötödik lemezét – Voice of Rebellion címmel – melyet ősszel egy klubturné keretén belül élőben is bemutatnak az európai közönségnek. Jó hír nekünk, hogy a körútnak lesz budapesti állomása is, így két év után november 15-én ismét a Dürer Kertben lehet elcsípni a bandát. Erősíti az estét a kihagyhatatlan Don Gatto is, illetve a Facebook szavazás nyertesei: a Dolor, a Dirty Dawn és a C.Y.D Esztergom Hardcore.

PROPAIN_BANNER_800X550

Még szinte fel sem eszméltünk a The Final Revolution megjelenése óta, máris itt az újabb lemez, a Voice of Rebellion. A 91’ óta operáló banda ismét egy kőkemény anyagot dobott össze, s mintha az évek nem is szálltak volna el felettük, ugyanolyan fiatalos lendülettel kiabálnak bele a világba. Nem is nagyon tágítanak az alapoktól, a jól bevált recept alapján a klasszikus Pro Pain elemekkel dolgoznak, semmi kísérletezés, semmi flanc. Kísérletezésre amúgy is ott a Darkhaus, de ne kalandozzunk ennyire el. Sajnos egy új videó klip még nagyon várat magára, azt viszont már most megnézhetjük, hogyan meneteltek Drezdában az új anyag címadó tételére nemrégiben:

Ha pedig nem csak a számítógép előtt ülve szeretnénk átélni a zúzdát, irány a Dürer Kert november 15-én! Van még egy nyomós okunk, hogy miért: a Pro Pain előtt többek között hazánk reménysége, a Don Gatto melegíti a levegőt. Az itthoni bulik mellett állandóan külföldre császkáló szekszárdi fiúk nyáron a Wacken Metal Battle hazai fordulóját megnyerve Németországban képviseltek minket, de amiért sokkal inkább megérdemlik, hogy az est fényét emeljék az az, hogy már korábban is turnéztak együtt a Pro Pain-el és még egy közös dalt is összedobtak a főnök Gary-vel:

A bulira érdemes időben érkezni, hiszen sok figyelemre méltó banda nyitja majd a sort, ráadásul nem csak a fővárosból, hanem egészen messziről is érkeznek majd a srácok. A Facebook eseményben hirdetett szavazás nyerteseiként a budapesti Dolor, a pécsi Dirty Dawn és az esztergomi C.Y.D. mutatja majd meg, hogyan kell szépen bólogatni a hardcore muzsikára.

Menetrend:
▲ 19:00: Kapunyitás
▲ 19:10 – 19:30: C.Y.D.
▲ 19:45 – 20:05: Dirty Dawn
▲ 20:20 – 20:40: Dolor
▲ 20:55 – 21:25: Don Gatto
▲ 21:50 – 23:00: PRO-PAIN

 Pro Pain koncert
2015. november 15. vasárnap
Budapest, Dürer Kert
Belépő: early bird jegy szeptember 30-ig: 3999 Ft, elővétel 4999 Ft, a helyszínen 5499 Ft.
Jegyek kaphatók: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Viking, a metalshop.hu oldalon, valamint a Ticketportal hálózatában

Esemény ITT!


Jegylinkek:

www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=16793

www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47443

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X