Powerwolf – Power Metal minifest a Barba Negra- ban

Minifesztivál épült a Powerwolf buli köré.
Jön a Dynazty, az Eclipse, a Visions Of Atlantis, a Classica, a Hydra és a Power

Teljes a line-up! Június 4-én a Powerwolf nagyszabású szabadtéri koncertre készül a Barba Negrában, melyhez 6 banda csatlakozott, kétszínpados minifesztivállá avanzsálva a bulit.

Dynazty legutóbb a Kissin’ Dynamite-tal közös headliner turnéjával járt nálunk, ezúttal a Powerwolfnak melegíti majd be a deszkákat. A modern elemekkel megspékelt melodikus rock/metal csapat nagyon gyorsan magyar közönség kedvenccé vált, így a gyors visszatérésük nem volt kérdés.

DYNAZTY- Power Of Will

Egyenesen Stockholmból érkezik az dallamos hard rock banda, az Eclipse, melynek sorban a nyolcadik lemeze, a Wired 2021-ben jelent meg, s azóta is töretlenül turnézik. A srácok olyan csapatokkal játszanak együtt, mint a Def Leppard, a Mötley Crüe, vagy a Hollywood Vampires. A budapesti bulijuk egy tipikus “must have” darab.

Eclipse – “Bite The Bullet” – Official Music Video

Pirates címmel tavaly jelent meg a Visions Of Atlantis “kalózos” lemeze, visszahozva azzal a zenekar korábbi, metalosabb vonalát. Az osztrák, olasz és francia tagokból álló csapat szeptemberben az Alestorm vendégeként járt legutóbb nálunk, s nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy ismét felállnak a Barba Negra színpadára, ezúttal azonban már az új helyszínen.

VISIONS OF ATLANTIS – Clocks (Official Video)

Természetesen az itthoni csapatok sem maradnak el, kis hazánk színeiben jön a Világi Zoli dobos/énekes (Fáraó, Obstruction, ex-DemonLord) vezette Mosonmagyaróvári heavy metal csapat, a POWER, egy friss formáció, a korábban a Tales Of Eveningből ismert Pálosi Róbert dobos csapata, a HYDRA és a tavalyi évben fennállásának 35 éves jubileumát köszöntő legendás CLASSICA is.

POWER – Új Éden

Hydra – Hamis próféciák (Hivatalos szöveges videó)

Classica: 2022.05.09. Budapest, Analog

 

 ESEMÉNY:
https://www.facebook.com/events/549586597077199

JEGYEK:
https://jegy.rock1.hu/powerwolf_20230604

JEGYÁRAK:
9999 – early bird (csak 300 darab!) kizárólag online a Rock 1 rendszerében!
12999 – 2023.03.31-ig
13999 – 2023.05.31-ig
14999 – 2022.06.04-ig

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X