Pokolgép robbantotta fel a Végállomás klub közönségét!

Hatalmas koncertet tudhat maga mögött a Végállomás klub!

További képek IDE kattintva!

Októberben is a legjobb koncertek lesznek, a legjobb klubban, és ezt be is bizonyították, az elmúlt hétvégén, hiszen fellépett a Magor, és a Dorothy (részletek hamarosan), másnap pedig színpadra állt a Twister, és a Pokolgép zenekar.

Twister teljesen felpörgette a hangulatot, előkészítve a terepet a Pokolgép zenekarnak. Hatalmasat szóltak a dalok, amit a csapat előadott, sokan énekelték, vagy dúdolták az ismert, és ismeretlen nótákat. Nagyon jó bulit hozott a zenekar, amivel a Pokolgép előtt fel is izzították a hangulatot, hogy ezután a zenekar megmutathassa magát a Pokolnépnek!

Dübörögtek a dobok, szólt a gitár, Totális Metal járta be a nézőteret! Hatalmas élmény volt látni, átélni, és bulizni a régi dalokra, amik egyébként még máig is nagy tömegeket mozgatnak meg. Fiataltól az idősebb korosztályig mindenki ismerte a dalokat, és tombolt a jobbnál jobb nótákra!

Köszönjük ezt a fergeteges estét, mind a zenekaroknak, mind a szervezőknek, akik létrehozták a bulit nekünk. Hamarosan újra találkozunk a Végállomásban!

Szeressétek az Élő, Hangszeres zenét!

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X