Pokolgép koncert a Végállomásban!!!

Megígértük, és az ígéret szép szó!

Ezúton is szeretnénk elnézést kérni tőletek, a szervezőktől, és a zenekaroktól, hogy csúszott a cikkünk, de technikai dolgok akadályozták munkánkat! Most viszont ITT VAN!

Háborgós blokk, ha nem érdekel ugord át:

Hatalmas koncert volt, hatalmas csalódással. Nem kell félreérteni, nem a buliban vagy a szervezésben csalódtunk, hanem picit a közönség soraiból pár emberben. Volt rá példa, konkrét leírás nincs! Hogy a koncert közepén, fotózás közben lökködtek minket, hogy ne legyen egy jó kép sem. Hogy miért? Mert az az ő helye, ott ő áll, menjünk máshova.  Nem tudom, lehet változott a rendszer az évek alatt, de manapság fizetett helyek vannak a koncerteken? Na mindegy!

További képek: https://www.facebook.com/1581339465431153/photos/?tab=album&album_id=2018937155004713

Most hogy ki háborogtuk magunk, köszönjük, a buli hatalmas volt, hatalmas hangulattal. Imádtuk minden percét. Kapunyitás után a Twister zenekar tolta az arcunkba az ütemet. Lüktetett a lábdob, zörgött a basszus, szólt a gitár, csengett az ének. IMÁDTUK. Bánhatja aki nem volt ott, hiszen hatalmas hangulatot keltett a közönségben a csapat, megfelelően beizzítva a bulit, és  a közönséget a Pokolgép előtt.

Koncert után egy rövidke szünet, mindenki feltöltődik, persze nem energiával, hanem itallal, amivel éppen tompította a hétköznapok fáradalmait. Így tettünk természetesen mi is. Rövidke szünet után a Pokolnép visszavonult a színpad elé, megszólaltak a hangszerek, és fantasztikus buli vette kezdetét. Velünk tombolt többek között a Háború gyermeke, Gépekkel indultunk, aztán Ítélet helyett egymásba borultunk, mint régi jó barátok, vagy szerelmek. Kinek mi volt akkor éppen ott. 🙂

Fantasztikus élmény mint mindig, pörgős Gép Rock ahogy minden évben. Megunhatatlan gitárjáték, és dalszövegek, amiket sokan már kiskorunktól fogva fújunk. Köszönet az élményért a szervezésnek, és a zenekaroknak! Imádtuk, várunk vissza hamar!

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X