PICSA – Pont című album!!

Hello Világ!

 

2015. október 12-én jelent meg az EDGE Records / Hammer Music gondozásában a HétköznaPI CSAlódások együttes “Pont” című albuma, melyen már az új basszusgitáros, Szlaukó Tibor, a illetve az idén visszatért Mészáros “Bolond” Miklós dobos játéka hallható. Az új CD a 3. helyezést érte el a MAHASZ albumlistáján.

picsa_2015 A “Pont” albumhoz tartozó első szöveges videó / klip a „Fekete gyémánt”-hoz készült, mely hamar átlépte a tízenötezres határt. Ezt követte a hasonló nézettséggel bíró “Nu págágyi!”,majd legutóbb a “Pannon Troll Rock n’ Roll” videója.

Az új CD mellé napvilágot látott még a punkzenekar első DVD-je, mely három teljes filmet tartalmaz. Továbbá hosszú idő után újra elérhetővé vált az elmúlt negyedszázad teljes PICSA katalógusa, mely még úgy is 14 (!) CD-t tesz ki, hogy a lemezek többségére két-két korábbi anyag került.

2015. október 31-én az összes digitális áruházban (Deezer, Spotify, GooglePlay, iTunes,stb.) is megjelent a teljes punk katalógus.

Közben folyik az országos lemezbemutató turné, a PUNKhenger 2015, melyen a szintén friss lemezes Prosectura mellett részt vesz még az újra aktív ETA, valamint a Dirty Dawnis.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X