Phoenix RT – Piros Karikás Tavaszi Turné‏

Hello Világ!

 

Új lemez, klipek, és MAHASZ lista helyezés után indul a Phoenix RT lemezbemutató turné!

Phoenix RT

2015.december 7-én jelent meg a csallóközcsütörtöki Phoenix RT új lemeze Piros Karikás Részletek címmel. A Supersize Production-ben Varga Zoltán producer közreműködésével készült új anyag a megjelenés hetében a MAHASZ lista 13. helyén nyitott. Az új korong 10 dalt tartalmaz, melyek közül a két klipes dal a Privát Mennyország és a Lépjünk le hamar a közönség szívébe lopta magát, úgy ahogy a Nincs ellenszer lemezről elővett, leporolt, metalosított Durván Bújj Hozzám, mely szöveges videóként található meg a Youtube-n.

A pozitív visszajelzések, a hazai pályán rendezett lemezbemutató és a szilveszteri fantasztikus Barba Negrás koncert után, ahol a Tankcsapda előtt léptek színpadra, a srácok, február 27-én újra útnak indulnak.

„A 2016-os évünk lemezbemutatós év, szeretnénk minél több helyen eljátszani az új dalokat. Koncert-koncert hátán a terv.” – árulja el Kálmán Ákos a banda gitárosa.

„Február 27-én, Dunaszerdahelyen indítjuk az évet a Soul Hunter Music Clubban, ahol vendégünk lesz a Magor és a Fullstop zenekar. A tavaszi turné egyetlen felvidéki állomása lesz ez a buli, szóval nagyon készülünk.

Hazai pálya, így a tőlünk megszokott extra fény és hang technikával érkezünk, sőt a színpadképünk, díszletünk is változott, ezt visszük is mind a 16 bulira a tavasszal. A koncert is hosszabb lesz a megszokottnál, igazi izmos rock’n’roll estre lehet számítani. Sőt lesz pár meglepetés dal a bulin! Mindenkit szeretettel várunk.” – részletezi az első állomást Lépes Ferenc dobos.

A Piros Karikás Tavasz névre keresztelt turné 16 állomásból áll, mely február végétől- május végéig tart majd. A saját szervezésű bulik mellett a banda fellép a Ganxsta Zolee és a Kartel vendégeként Budapesten és Debrecenben, valamint különleges vendégként csatlakozik 8 állomáson a Káosz Tour-hoz, ahol is az Alcohol és a Psychogang zenekarokkal járják majd az országot.

„Nagyon várjuk már, hogy elinduljon a turné.

A szilveszteri buli óta nem koncerteztünk, leszámítva január 31-ét, amikor is Budapesten a Barba Negrában a Lemmy emlékesten mi is a deszkákra álltunk egy dal erejéig. Leírhatatlan érzés volt, innen is köszönet a szervezőknek, hogy gondoltak ránk. Egyébként pár állomáson az ott játszott dalt is beépítjük a koncertprogramunkba.”

Phoenix RT2

Piros Karikás Tavasz állomások:

Február 27. – Dunaszerdahely – Soul Hunter

Március 4. – Szombathely – Végállomás

Március 11. – Székesfehérvár – 8-as Műhely

Március 12. – DEBRECEN – RONCS

Március 14. – BUDAPEST – BARBA NEGRA

Március 19. – Hatvan – Müvház

Március 25 – Tatabánya – Roxxy Music Club

Április 1. – Budapest – Legenda sörfözde

Április 9. – Esztergom – Sportalshow

Április 23. – Veszprém – Metró

Május 7. – Győr – Subway

Május 13. – Dunaújváros – Kaptár

Május 14. – Gyöngyös-Start műhely

Május 20 – Sopron- Hangár

Május 27.- Miskolc- Corner Stage

Május 28.- Kazincbarcika- Diamond Club

Youtube!

Szombathelyi bulin egyébként mi is ott leszünk majd! Gyertek!

cropped-Untitled-11.png

Támogassatok minket:

támogatás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X