Phoenix Rt- Végtelen csillagtenger

Hello Világ!

 

016. április 3-án új szöveges videóval jelentkezett  a tavaszi lemezbemutató turnéját bonyolító felvidéki hármasfogat, a Phoenix RT.

A tavaly december 7-én megjelent, és a MAHASZ sikerlista 13. helyen nyitó “Piros karikás részletek” című lemezről eddig két klip látott napvilágot. Még az anyag előhírnökeként előbb a “Privát Mennyország”, majd a “Lépjünk le!” dalokat láthatta-hallhatta a nagyérdemű.

A szövegesként feldolgozott “Durván bújj hozzám” után pedig most megérkezett a második szöveges videó, a “Piros karikás részletek” egyetlen lassú, lírai dalához, a“Végtelen csillagtenger” című tételhez.


“A
“Végtelen Csillagtenger” egy igazi rock ballada, mely utolsóként került a lemezre. Ültünk a stúdióban és arról beszélgettünk Varga Zolival, hogy a kilenc húzós rock ‘n roll dal mellé jó lenne egy lírai is. Ekkor húzta elő Tomi a Csillagtenger refrénjét, mely már talán négy-öt éve ott lapult az ötlet-fiók mélyén.” – emlékezett vissza a stúdiózásra és a dal megszületésére Kálmán Ákos gitáros.

“Ez nem egy szerelmes dal, inkább egy olyan érzésről szól, melyet előbb-utóbb minden ember megtapasztal az élete során. Azt, amikor egyedül maradsz a gondolataiddal, szembekerülsz önmagaddal. Amikor farkasszemet nézel az életeddel. Amikor érzed, hogy vannak célok, melyek már csak karnyújtásnyira vannak.” – jellemezte Puss Tamás, a dalszöveg írója.

“A szöveges videót az FX FILM készítette. Szerintünk Bíró Máté és Vígh Máté újra remek munkát végeztek.” –  fűzte hozzá Lépes Ferenc dobos.

2016 április elejétől május végéig az országos “Káosz Tour”-on lehet elcsípni aPhoenix RT-s srácokat, az Alcohol és a Psychogang különleges vendégeként.

április 9. – Esztergom, Sportalsó
április 23. – Veszprém, Metró
május  7. –  Győr, Subway
május 13. – Dunaújváros, Kaptár
május 14. – Gyöngyös, Start műhely
május 20. – Sopron, Hangár
május 21. – Nyiregyháza, Főhe
május 27. – Miskolc, Helynekem
május 28. – Kazincbarcika, Diamond Club

Untitled-11-300x238

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X