Phoenix RT: Lépjünk le! – új videó, decemberben album

Hello Világ!

2015. december 7-én jön a csallóközcsütörtöki Phoenix RT negyedik nagylemeze, “Piros karikás részletek” címmel. Aki figyelemmel kíséri a banda tevékenységét, az már biztosan tudja ezt a dátumot. De a srácok úgy gondolták, hogy a megjelenés előtt még egy ütős klippel is meglepik rajongóikat, mely az új album “Lépjünk le!” című nótájához készült.

A klip forgatása több napig tartott, és a jól bevált receptet követve ismét Bíró Máté és az FX Film csapata állt a kamera mögött. Három helyszinen forgatott a csapat, többekközt egy reptéren is.

Puss Tamás, a zenakar frontembere elmondta, hogy ez a dal is hamisítatlan Phoenix RT nóta lesz, kemény, ütős rock’n’roll.

“Előbb–utóbb mindenkinek elege lesz valamiből.Szóval azt mondjuk, ha hülye a főnök, ha rád szállt a tanár és már tényleg betelt a pohár, kapcsold ki az agyad, add át magad a rock and roll-nak, szállj fel a Phoenix RT járatára és Gyere velünk, LÉPJÜNK LE innen!”
promo foto 1200x1200
A srácoknak sikerült ismét egy olyan életérzést megragadni és megszólaltatni, ami sokak számára ismerős lehet. A dalhoz forgatott klipet 2015. november 29-én vasárnap este18.00 órától láthatjuk először a zenekar hivatalos youtube csatornáján:

Youtube csatorna ITT!
A készülő új lemezzel kapcsolatban Lépes Feri, a banda dobosa elmondta, hogy ez most az az időszak, ami gyakorlatilag másról nem is szól, minden az új album körül forog a banda életében.

„Elindítottuk az új lemez előrendelését. Előre is köszönjük mindenkinek, aki ezen a módon támogat minket.”
front 1200x1200
A “Piros karikás részletek” címre hallgató új albumot 2015. december 3-án éjfélig lehet előrendelni. Három féle csomagot állítottak össze a srácok. A „Kis részlet” tartalma egy Piros karikás részletek digipack és egy dedikált poszter, a „Nagy részlet”-ben van szintén egy digipack, egy dedikált poszter és egy “Piros karikás részletek” póló. A „Támogatói csomag” pedig tartlamaz még ezeken kívül egy Phoenix RT családtag kártyát (belépő a lemezbemutató koncertre) kulcstartót, felvarrót és kitűzőt. Mindhárom csomagot a zenekar honlapján (www.phoenixmusic.sk) lehet megrendelni, nagyon felhasználóbarát módon. Ahogy a fiúk üzenik: “Tégy minket magadévá!”

Minden nap új érdekességek találhatók a Facebookon a “Piros karikás részletek – előrendelés”esemény alatt (www.facebook.com/events/181992988811059/188889858121372). Itt folyamatosan értesülhetünk a lemezzel kapcsolatos érdekességekről, a dalokról szövegekkel és képekkel kiegészítve.

„Még egy fontos információ az új albummal kapcsolatban, amit senki ne felejtsen el: december 26-án Csallóközcsütörtökben a kultúrházban lemezbemutató koncert!” fűzte hozzá Kálmán Ákos a zenekar gitárosa. Érdemes lesz a fiúkkal tartani!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X