Ozone Mama: Straight On Till Morning Light – Klippremier

Megjelent az Ozone Mama legújabb videóklippje, amit a tavasszal Fonogram-díjat nyert Cosmos Calling albumon debütált Straight On Till Morning Light című számukhoz forgattak. Érdekesség, hogy videó és a dal tiszteletadás Gregg Allman (The Allman Brothers Band) emlékének.

Képtalálat a következőre: „ozone mama”

A dal hűen tükrözi amit a banda képvisel, a 60-as, 70-es évek vintage hangulata végig magával ragad minket. A dal és a videó tökéletesen passzol egymáshoz, a rock ’n roll méltó képviselője.  A szöveg mély, és tele van érzelemmel.

“I have been listening to The Allman Brothers Band since high school and Gregg Allman has always been a big inspiration for me as a musician. Destiny is a strange thing cause the only opportunity I had to see Gregg was his very last show three years ago. After Mr Allman had passed away I wrote the song ‘Straight On Till Morning Light’ for his loving memory. Here’s the video we have made for the song. Enjoy.”

Andris

“A középiskola óta hallgattam a The Allman Brothers Band-et, Gregg Allman pedig mindig is nagy inspirációt adott számomra, mint zenész. A sors furcsa dolog, mert az egyetlen alkalom, amikor Gregget láttam, a legutolsó koncertje volt három évvel ezelőtt. Miután Mr. Allman elhunyt, megírtam az emlékére a „Straight On Till Morning Light” című dalt. Itt van a videó, amelyet a dalhoz készítettünk. Élvezzétek.

Andris”

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X