OSSIAN: 3 hónap alatt dupla platina A Reményhozó album!

Töretlen az idén 23. nagylemezével jelentkező OSSIAN sikere: A Reményhozó album megjelenése előtt hetekkel aranylemez volt az előrendelések alapján, megjelenésekor pedig platina, és azóta is rendíthetetlenül őrzi helyét a legendás zenekar a MAHASZ Top 40 eladási listán az első 10 között, így a lemez ma már duplán elérte a platina státuszt mindössze 3 hónap alatt.

Paksi Endre üzenete a rajonóknak:
“Hatalmas öröm számunkra, hogy az eddigi legrövidebb idő, – 3 hónap – alatt dupla platinává érett az új Ossian album!!! Már szépen meg is haladta a határt és a jelenlegi részeredmények alapján 2019-ben, a Reményhozó eddig a harmadik legtöbb eladott album helyezését érte el az országban!!! Szeptember 14-én pedig a Barba Negra Track-ben minden Barátunkkal közösen szeretnénk ezt megünnepelni és szokásunk szerint valakinek az Ossian Közönségéből is átadunk majd egy dupla platinalemezt, hiszen ismét Veletek együtt értük el ezt a szép eredményt!!!”

A Reményhozó turné kiemelt budapesti lemezbemutató állomása szeptember 14-én, a budapesti Barba Negra Track-ben lesz. Ezen az eseményen egy különleges vendég, a lengyel CRYSTAL VIPER lesz a zenekar vendége, akik – mint köztudottan Ossian rajongók – a tavaly szeptemberben megjelent Egyek vagyunk című Ossian Tribute lemezen is szerepeltek, – külföldi előadóként egyedül – az Ítéletnap című dallal.

OSSIAN + CRYSTAL VIPER ‘A Reményhozó’ lemezbemutató koncert Facebook eseménye:
www.facebook.com/events/2243695955844911 

Ossian – A Reményhozólemezbemutató koncert
2019.09.14.
Kapunyitás: 18:00
BUDAPEST
BARBA NEGRA TRACK

JEGYÁRAK:
3999 Ft – 2019.09.13-ig
4499Ft – a koncert napján és a helyszínen

ONLINE JEGY:
▲ Barba Negra rendszerében ▲
jegy.rock1.hu/ossian_20190914

▲ Ticketportal rendszerében ▲
www.ticketportal.hu/event/OSSIAN-A-Remenyhozo

▲ Broadway Jegyiroda rendszerében ▲
broadway.jegy.hu/program/ossian-a-remenyhozo-lemezbemutato-koncert-102985/540806

Ossian Facebook:
www.facebook.com/OssianOfficial/ 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X