Orfeus „Színház a világ” lemezbemutató koncert

Orfeus „Színház a világ” lemezbemutató koncert – Vendég: Cherokee & End of Paradise

Színház a világ címmel, a téli dupla HammerWorld Magazin extra CD-mellékleteként jelent meg a 2016-ban, egy friss felállásban újjáalakult győri Orfeus új nagylemeze.

A csapat komoly múltra tekint vissza, hiszen a Kovács Fery gitáros alapította Orfeus idén már 30 éves lesz. Termékeny 30 év volt, hiszen az 1991-es Boszorkányéj, és az 1992-es Boldog jövő után 1994-ben megjelent az első nagylemez Rögös úton címmel.

2002-ben, tagcseréket követően ismét elkezdődött a munka, melynek gyümölcse 2003-ban a Végtelen utazás lett. Néhány éves szünet következett, majd jött a Kincs album. Ahogy minden visszatérésnek, a 2016-osnak is lett zenei „eredménye”, ezt mutatják be majd április 29-én, a Crazy Mama Music Pubban.

Az estét két szintén Hammer istállós zenekar, a Cherokee és az End of Paradise támogatja majd meg. A budapesti Cherokee idén vált nagykorúvá, és nemrégiben ismét női énekesre váltottak. Vele készül majd el a következő lemez, mely már a harmadik lesz a sorban, a 2012-ben megjelent Egy lapra téve című és a 2014-es Üdvözöllek itthon című korongok után.

A székesfehérvári End of Paradise a klasszikus heavy metal vonalon mozog, és a két saját kiadású album után, 2015-ben a Hétköznapi túlélő, 2017-ben pedig A kiválasztott című albumok láttak napvilágot a Nail Records gondozásában.

A Facebook eseményhez már lehet csatlakozni, itt – https://www.facebook.com/events/146069889407325/ – a zenekarokat pedig az alábbi linkeken lehet kedvelni:

https://www.facebook.com/orfeusgyor/

https://www.facebook.com/Cherokee.zenekar/

https://www.facebook.com/endofparadise/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X