Orfeus őszi turné, három hét, három város, három óriási buli

Folytatódott a győri Orfeus zenekar tavaly decemberben megjelent Színház a világ lemezbemutató őszi turnéja.  Veszprém Metró Söröző, Mosonmagyaróvár Park, Hallowen party, ahol voltak vámpírok, apáca lány nagy kereszttel  és  a Fiúk, akik  szenzációs hangulatú bulit csaptak és együtt buliztak a rajongókkal. A legnagyobbat hazai pályán a győri Kates’s Music Pubban zúztak, ahol a zenekar közel két órát zenélt a szép számmal összegyűlt rajongótáborának nagy örömére.

A képen a következők lehetnek: 12 ember, éjszaka és belső tér

Nagyon egyben volt a banda, frenetikus, igazi klub hangulat uralkodott el a szórakozóhelyen. A billentyűk mögött Borbás István, a gitár húrok bűvölője Kovács Fery, kettejük zseniális  összjátéka pedig mindig esszenciája a koncerteknek.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, emberek színpadon, emberek hangszerrel és éjszaka

Horváth Péter Ákos erős basszus játéka mellé, profit vokálozott.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, emberek színpadon, emberek hangszerrel, gitár és koncert

A zenekar frontembere Oszter Dés Tamás, lenyűgöző hangjával minden alkalommal, újra és újra magával ragadja a jelenlévőket, férfit, nőt, fiatalt, időset egyaránt. Ezt az estét is különleges tehetséggel varázsolta személyessé sajátos, egyedi stílusával.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és közeli

A dobok mögött Márkus Dominik, kiemelkedő tehetség, minden bulit feszes tempóban, az első perctől az utolsóig fáradhatatlan energiával zenél végig. Ez az ifjú zenész vagy ahogy zenész társai nevezik ifjú tehetség, aki ezen az estén önmagát is túlszárnyalva használta ütőit, méltó tagja a jövőre 30 éves jubileumát ünneplő Orfeus zenekarnak.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, színpadonLegközelebb Budapesten hallhatjuk őket november 24.-én szombaton az S8 Underground Clubban, kár lenne kihagyni.

Esemény: https://www.facebook.com/events/2061675094054557/

Igazán jó formában voltak tegnap a srácok! ORFEUS – RENDSZERORSZÁG (zene: Kovács Ferenc; szöveg: Csóka Csaba, Horváth…

Közzétette: Gabor Kondor – 2018. november 4., vasárnap

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X