Omen: Motoros klip érkezett az Egy jobb pokol dalhoz

Halálfogytiglan címmel jelent meg a legfrissebb OMEN korong, amely egyben az első, melyen Molnár Péter “Stula” énekes hangja hallható. Korábban a “Knock & Roll / Lehunyt szemmel” és az “Az lesz, ami volt” dalokhoz készült szöveges videó, a “Most kezdődik” című dalhoz pedig klipet is forgattak. Most a második videoklip is megérkezett az Egy jobb pokol című dalhoz, melynél a zenekar a HyperMedia stábjával dolgozott. A videóban látható motoros jelenetek a Pilisben készültek, a zenekaros jeleneteknél pedig Nagyfi Zoli garázsában forgott a kamera. A zenekar idei tervei között még további két klip felvétele szerepel.

Október 4-én a KALAPÁCS zenekarral adnak közös nagykoncertet a Barba Negrában, így a nagyszabású budapesti Halálfogytiglan lemezbemutató koncertet az OMEN eredeti énekesének jelenléte is különlegessé teszi.

Omen // Kalapács // Barba Negra Facebook esemény:
www.facebook.com/events/2312394735650929/

Jegyár:
3000 Ft – elővételben
3500 Ft – a koncert napján, a helyszínen

Jegyek a Barba Negra rendszerében:
jegy.rock1.hu/omen-kalapacs_20191004

A Halálfogytiglan továbbra is kapható HammerWorld special mellékletként az InMedio és Relay újságárusoknál, illetve a Media Markt üzleteiben, megrendelhető a metalshop.hu felületén, a zenekar honlapján, illetve digitális formában is meghallgatható / beszerezhető a legtöbb népszerű online platformon.

 Omen – Halálfogytiglan digitális felületeken:
songwhip.com/album/omen/halalfogytiglan

 Omen Facebook:
www.facebook.com/Omenzenekar/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X