Óév búcsúztató! Ereszd el a hajamat ! :D

Hello Világ!

 

2015.december 28.-án került megrendezésre a szombathelyi sportházban az Óév búcsúztató koncert! Mint minden évben, most is a megszokott fellépők voltak: Ossian, Kárpátia, Lord! Viszont idén csatlakozott még egy csapat hogy elhozzák a hangulatot! Rudán Joe Band is fellépett, fantasztikus dalokkal!

Itt láthattok egy kis rövid videó összefoglalót! 
(fotókon, és a videón a Lord nem szerepel! Sajnos a technika ördöge minket is utolért)

Rudán Joe Band:

 

WP_20151228_17_36_33_Pro

Fantasztikus dalokkal jött hozzánk Rudán Joe! Saját dalok mellett hallgathattunk örök klasszikusokat is, mint például a P.box, P.mobil, Pokolgép, és még ezenkívül sok egyéb más dalt. Rudán Joe-val nem olyan rég készült egy interjúnk az emlékmű koncertről, ezt ITT olvashatjátok!

Ossian:

 

WP_20151228_19_09_23_Pro

Nevéhez hűen továbbra is hozta a megszokott formát az Ossian. A koncerten megszólaltak régi, illetve újabb darabok is, amiket persze a közönség kívülről tudott! Nem hiába, Még mindig tud a zenekar új, és jó dalokat mutatni a közönségnek!

Kárpátia:

 

WP_20151228_20_37_28_Pro

A zenekar szintén hozta a megszokott formát, igyekeztek a legjobb bulit elhozni nekünk!
Koncert alatt persze a megszokott formának köszönhetően okosodhattunk is, hiszen kaptunk híreket a zenekartól! Például a nem rég megtörténő perről amit a zenekar kapott!

És persze nem maradhatott el a megszokott dal sem! ” Szombathely szép állomás…” 😀

Lord:

 

Lordon sajnos a technika ördöge megtámadott minket, így nem tudunk képpel szolgálni! Azt viszont elmondhatjuk hogy fantasztikus koncertet adtak, és bebizonyították, hogy ennyi év után is van érdeklődés a zenéjük iránt! Igen! Van érdeklődés, és a fiatalok is ugyanúgy tudják a dalokat, mint az idősebbek! Ezzel kiderült, a Lord örök!

Köszönjük a szervezőknek, a fellépőknek, és nektek a közönségnek, hogy fantasztikus hangulatot sikerült teremteni! Jövőre újra itt? 🙂

Untitled-1

Kikapcsolódásra vágysz? Hallgasd automata rádiónk:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X