Noctis lemezbemutató az S8-ban

Noctis lemezbemutató az S8-ban – Vendégek: Penge ★ Words of Blood ★ Skulld

November 7-én, a Nail Records gondozásában jelenik meg az ajkai Noctis első lemeze, a Genesis Corrupted. Az idén tíz éves zenekar progos power metalban utazik, és főbb hatásként aKamelot, a Pagan’s Mind vagy a Rhapsody Of Fire muzsikáját tudnák megjelölni, útmutatásként azoknak, akik nem ismerik még a zenekart. A nemrég elkészült teaserbe alább tudtok belehallgatni.

 A zenekar december 9-én, az S8 Undergroundban mutatja majd be a lemezét, melyre három remek banda fogadta el a meghívást. A három tagú, budapesti székhelyű Penge zenekarról először a Rocktogon tehetségkutató kapcsán hallgattak a metal zene szerelmesei, ahol is egészen a döntőig meneteltek. A violent metal trió eddig két dalára készített videót ( Burn, Panic Attack) és a lemezbemutatóig még egy új mozi biztosan elkészül.

20161025_hw289_product_noctis_negyednormalszines_02_preview

 A Words of Blood zenekar neve sem ismeretlen a metalrajongók körében. A 2012-ben alakult csapat második nagylemeze, Az én démonaim, a HammerWorld Magazin 2016-os nyári dupla számának extra CD mellékleteként látott napvilágot.

 Az este harmadik vendégzenekara a Skulld. A 2013-ban alakult heavy doom horda 5 számos debüt lemeze 2015 márciusában látott napvilágot. Akik nyitottak az új tehetséges bandákra, azok a Skulld zenekart szintén elcsíphették a Rocktogon tehetségkutatón, ahol az igen szoros mezőnyben egészen az elődöntőkig jutottak.

 Ez a négy banda vár mindenkit szeretettel december 9-én, azt S8 Underground Clubba. A belépő 800 forint lesz, de ha szeretnél rögtön hozzájutni a Noctis vadiúj albumához, 2000 forintot kell majd fizetned.

A bandákról bővebben:

 https://www.facebook.com/noctisbandhun/

https://www.facebook.com/pengeofficial/

https://www.facebook.com/W.O.B.Zenekar/

https://www.facebook.com/Skulldband/

A lemezbemutató Facebook eseménye:

https://www.facebook.com/events/1445607828802191/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X