Nice One Babe interjú! “Ami minket legjobban motivál az a fél óra szabadság, amit a színpadon tölthetünk”

Nice One Babe

Interjú a zalaegerszegi Metal/Hardcore zenekarral. Rajongóknak kötelező, olvasóknak ajánlott! 🙂
Sziasztok! Mit tudhatunk a zenekarról?

2010 óta lépdelünk előre. Számos tagcsere után, úgy érezzük, hogy ez a felállás a legerősebb és leghatékonyabb. 2014 márciusában jelentettük meg első nagylemezünket önerőből, “The Weight Of Judgement” címen, mely 11 számot tartalmaz, ugyanezen év novemberében jelent meg első video klipünk “circulation” címmel, ami a következő nagylemezünk előfutára. Állandóan megújuló, limitált példányszámú merchel rendelkezünk.

Milyen tervetek van az idei nyárra?

Dolgozunk a második lemez nótáin, amit az első lemezhez hasonlóan a No Silence stúdió fog véglegesre keverni.

 Kérdeztük már pár zenekartól , és most érdekel a ti véleményetek is! Sok zenekar elrontja azzal hogy a végtelenségig akarják húzni a színpadon!
Mit gondoltok, meddig érdemes ezt a zenekart csinálni?

Nem gondoljuk hogy ez időhöz van kötve, amíg van affinitásunk, és jól érezzük magunkat addig lehet végtelen is ez a színpad.

 Merre felé láthatunk titeket az évben?

Megállás nélkül szervezzük a bulikat, számos helyen lehet velünk találkozni az országban illetve a határon túl is. A nyár a lemez felvételről fog szólni, hogy mielőbb publikálhassuk. Ősszel pedig teljes erővel megcélozzuk a klubokat, minél több helyre el akarunk jutni.

Szerintetek mi az aminek köszönhetitek hogy eddig eljutottatok?

Rengeteg időnk, munkánk, és pénzünk van abban, hogy a zenekar aktív legyen. Azt viszont elmondhatjuk, hogy akikkel a háttér munkában dolgozunk azok mind mind-mind segítőkészek(no silence,real pimp,2b pictures,ignite the underground promotion, és az összes underground színterén mozgó szervezőnek és zenekarnak) nem utolsó sorban a sok-sok koncertre járó ember, aki képes otthagyni a Facebookot,  és a YouTube-ot, hogy megnézzen egy igazi metál koncertet.

Szerintetek miért érdemes zenekar csinálni?
Milyen könnyedsége vagy akár nehézsége van a zenekari életnek?

Ami minket legjobban motivál az a fél óra szabadság, amit a színpadon tölthetünk, ahol semmi más nem számít, mint mi öten, és a közönség. A belefektetett munka eredménye is, csak örömet, es sikert okoz, így aztán nehézsége nincs, csak hozzá állás kérdése.

Nálatok is sok lemondással jár a csapat fent tartása?

Attól függ hogy ki akarsz e szabadulni a próbateremből, vagy csak hétvégén akarsz prüntyögni amivel nincs semmi baj, csak a zenekar legyen tisztába a céljaival, es azzal, hogy ez milyen lemondásokkal jár. Minél komolyabb a cél annál nagyobb áldozatot igényel.

Utolsó! Mit üzentek a rajongóknak?

Hallgassanak sok magyar underground zenekart, és járjanak koncertekre.

Köszönjük a válaszokat! További sok sikert kívánunk!
Haverock közösség

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X